ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > MODELCLUB Group Builds

Προταση για GB - 2017

<< < (2/11) > >>

jim40:
Αν πρόκειται για πρωτοτυπία θα μπορούσε να γίνει ένα GB σε στυλ... MAD MAX και what iff; Όχι απαραίτητα από την ταινία αλλά να συνδυάσουμε διάφορα περισσεύματα σε ένα μισοκατεστραμμένο, μισοεγκατελειμμένο κιτ οχήματος ή άρματος και να βγει κάτι παράξενο και πρωτότυπο. Πχ ένα τζιπάκι με πυροβόλο 30 χιλιοστών ή με ρουκέτες. Μπορεί να βγει κάτι σαν τα οχήματα των ειδικών δυνάμεων, αλλά θα πρέπει να φτιαχτεί από το στοκ και να μην είναι ιστορικά ακριβές ή μάλλον να μην υπάρχει καν (λίγο δύσκολο το τελευταίο). Το να βάλεις TOW με MAG σε ενα τζίπ δεν είναι πρωτότυπο γιατί νομίζω το έκαναν οι Ισραηλινοί, αλλά δεν θα ακολουθεί την Ισραηλινή γραμμή ή μπορεί να έχει Ελληνικά σήματα

arcadios:

--- Παράθεση από: tankrou στις Οκτώβριος 07, 2016, 04:09:17 μμ ---Τα GB γινονται για να ειναι δημοφιλη; η πρωτοτυπα;να μαθουμε κ κατι καινουργιο,αυτο εννοω.Δεν εχουμε δει αρκετα T-55,62,80,90 ?Η αρκετα SU 27,33,.........? ::salut::

--- Τέλος παράθεσης ---


--- Παράθεση από: jim40 στις Οκτώβριος 08, 2016, 09:35:38 μμ ---Αν πρόκειται για πρωτοτυπία θα μπορούσε να γίνει ένα GB σε στυλ... MAD MAX και what iff; Όχι απαραίτητα από την ταινία αλλά να συνδυάσουμε διάφορα περισσεύματα σε ένα μισοκατεστραμμένο, μισοεγκατελειμμένο κιτ οχήματος ή άρματος και να βγει κάτι παράξενο και πρωτότυπο. Πχ ένα τζιπάκι με πυροβόλο 30 χιλιοστών ή με ρουκέτες. Μπορεί να βγει κάτι σαν τα οχήματα των ειδικών δυνάμεων, αλλά θα πρέπει να φτιαχτεί από το στοκ και να μην είναι ιστορικά ακριβές ή μάλλον να μην υπάρχει καν (λίγο δύσκολο το τελευταίο). Το να βάλεις TOW με MAG σε ενα τζίπ δεν είναι πρωτότυπο γιατί νομίζω το έκαναν οι Ισραηλινοί, αλλά δεν θα ακολουθεί την Ισραηλινή γραμμή ή μπορεί να έχει Ελληνικά σήματα

--- Τέλος παράθεσης ---

καλες οι πρωτότυπες ιδέες και σίγουρα έχουν την δυνατότητα να δώσουν κάποιες ξεχωριστές κατασκευές, αλλα το θέμα δεν είναι μονο "να μάθουμε  κατι καινούργιο" οπως λεει ο tankrou , αλλα "να φτιάξουμε πολλοί αυτό το κατι καινούργιο ", γιατι αυτο ειναι και το πνεύμα το group built, ομαδικές συμμέτοχες και αποτελέσματα σε ενα κοινό θέμα, και αυτο (ή ομαδική συμμετοχή) το καταφέρνεις, δυστυχώς με λιγο πιο κοινά αποδεκτή θεματολογία. (η πειρα απο τα 8 και βαλε χρόνια το επιβεβαιώνει αυτο)

Το παραπάνω συνήθως το καλύπτεις πχ με μονοθεματικό gb  (πχ Fw190, οι περισσότεροι έχουμε ενα Fw190  :mrgreen: :mrgreen:
 ή  για αρματικο πχ M60   -- ασε που γλυτώνεις απο την κουβέντα που γινόταν για το "α αυτο ή το αλλο μπαίνει ?

ή οπως εχει αναφερθεί  ενα γενικό θέμα μπορεί να δώσει συμμέτοχες - το Captured  (παλιότερα εχει πέσει σαν ιδεα με αλλο όνομα "under new management" :) )

(p.s. τα θέματα τα αναφέρω αποκλειστικά σαν παραδείγματα  ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle::

Blitz-X:

--- Παράθεση από: arcadios στις Οκτώβριος 15, 2016, 07:48:46 μμ ---...
(p.s. τα θέματα τα αναφέρω αποκλειστικά σαν παραδείγματα  ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle::

--- Τέλος παράθεσης ---
Αρχηγέ, μιας και το ανέφερες σαν παράδειγμα ::eusa_whistle::, δεν το ξεκινάμε το "under new management" μετά την έκθεση? Μια χαρά θεματάκι είναι και παίζουν τα πάντα. Άντε στη βράση κολλάει το σίδερο :wink:

 ::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

arcadios:

--- Παράθεση από: Blitz-X στις Οκτώβριος 22, 2016, 06:51:40 μμ ---Αρχηγέ, μιας και το ανέφερες σαν παράδειγμα ::eusa_whistle::, δεν το ξεκινάμε το "under new management" μετά την έκθεση? Μια χαρά θεματάκι είναι και παίζουν τα πάντα. Άντε στη βράση κολλάει το σίδερο :wink:

 ::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

--- Τέλος παράθεσης ---

Μιλάς με γρίφους γέροντα ...   :mrgreen: :mrgreen:

σοβαρά τώρα ...  μετα απο την ανάπαυλα ενος έτους μπορεί να έχει φτάσει ο καιρός να ξαναδούμε κανα group build ..

Voroshilov:
Αν λάβουμε υπόψη, ότι τα «πετυχημένα gb, ήταν τα «μεικτά», αυτά δηλαδή που περιλάμβαναν και αρματα και αεροσκάφη, και πλοία και πολιτικά, μπορώ να προτείνω το «The 4's»:
Μπορεί να συμμετέχει οτιδήποτε έχει στον τίτλο του το... 4!
 ::arrowred:: Αεροσκάφη: P-40, P-47, P-400, F-84, F-94, F-104, F-4, αλλά και τα Bf 109E-4, Fw 190A-4, Mosquito B.IV, Hurricane Mk. IV κ.ο.κ.
 ::arrowred:: Άρματα: M4, Μ46, M47, M48, Panzer IV, T-34, Τ -44 Τ-54 κ.ο.κ
 ::arrowred:: Πολιτικά: Boeing 747, Ferrari F430 κ.ο.κ
 ::arrowred:: Φιγούρες: Λουδοβίκος ο 14ος... κ.ο.κ.
Νομίζω μπορεί να γίνει αρκετό μπουγιο...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση