ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > MODELCLUB Group Builds

Προταση για GB - 2017

<< < (3/11) > >>

leopard:
Μου αρέσει πολύ ως ιδέα.
Πάλι καλά βέβαια που δεν πρότεινες τα Τρία μας...
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Giorgosv78:
Εγώ θα συμμετέχω αν προχωρήσει..

Να ρίξω και γώ μια ιδέα και ας πέσει κάτω.. Μια κλίμακα που έχει μηδαμινή αντιπροσώπευση στο φόρουμ αλλά και γενικότερα, είναι η 1/144 ... μιλάω για jet (χωρίς όμως να αποκλείονται τα πολιτικά για όποιον θέλει).Πολύ εύκολη-γρήγορη κατασκευή, πολύ μικρό κόστος απόκτησης και τέλοσπαντων πολύ εύκολα μπορεί να πάρει μέρος όποιος θέλει, απλά και μόνο για την χαρά/ευχαρίστηση της συμμετοχής.. Επίσης θα βοηθούσε πολύ και εντελώς νέα παιδιά που, ίσως, θα ήθελαν να συμμετέχουν και δεν το κάνουν. Θα μπορούσε να είναι και μόνο ΟΟΒ για να γίνει ακόμα πιο απλό. 

Θα μπορούσε επίσης αντίστοιχα, στο ίδιο μήκος κύματος, αρματικά 1/72,1/76. Εγώ θα συμμετείχα σε αυτό..

dive:
Τι θα λεγατε για ενα Post Apocalyptic GB ή "εγκαταληψη"
ολοι μπορείτε να σωβρακοποιήσετε οτι αρμα....αεροπλανο...χρεπι για πεταμα... και  απομειναρι εχει μεινει.
Χωρις οριο και κανονες...  :wink: τα παντα παιζουν.

Ernst Barkman:

--- Παράθεση από: Blitz-X στις Οκτωβρίου 22, 2016, 06:51:40 μμ ---Αρχηγέ, μιας και το ανέφερες σαν παράδειγμα ::eusa_whistle::, δεν το ξεκινάμε το "under new management" μετά την έκθεση? Μια χαρά θεματάκι είναι και παίζουν τα πάντα...

--- Τέλος παράθεσης ---

Συμφωνώ κι επαυξάνω κι αν παίξει,δηλώνω απο τώρα συμμετοχή!  ::salut::

arcadios:
το Captured ή :under new managment"  μπορώ να πω οτι έχει δυνατότητες και φυσικά περιλαμβάνει απ'ολα πιστεύω

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση