ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > MODELCLUB Group Builds

Προταση για GB - 2017

(1/11) > >>

wavelet:
Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει κανά αρματικό GB μέσα στο 17'?

arcadios:

--- Παράθεση από: wavelet στις Οκτώβριος 07, 2016, 06:54:38 πμ ---Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει κανά αρματικό GB μέσα στο 17'?

--- Τέλος παράθεσης ---

Τα τελευταία GB ήταν αρκετά υποτονικά και δεν τράβηξαν το αναμενόμενο ενδιαφέρον. καλό θα ήταν ο θεσμός των GB να ξανά ζωντανέψει έστω και με ενα απλό κοινό θέμα που θα εχει ευρεία αποδοχή.

wavelet:
Συμφωνώ μαζί σου Αρκάδιε.  ´Ενα θέμα ευρείας αποδοχής μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ας πέσουν προτάσεις και βλέπουμε. Αν θα μπορούσα να κάνω εισήγηση, θα μπορούσε να είναι , π.χ. οτιδήποτε Σιοβετικό/Ρώσικο, ανεξάρτητου κλίμακας ή είδους (διάρκεια 4-6 μήνες).

tankrou:
Τα GB γινονται για να ειναι δημοφιλη; η πρωτοτυπα;να μαθουμε κ κατι καινουργιο,αυτο εννοω.Δεν εχουμε δει αρκετα T-55,62,80,90 ?Η αρκετα SU 27,33,.........? ::salut::

wavelet:
Προσωπικά βλέπω τα πράγματα από την θετική τους πλευρά, είτε μοντελιστικά, είτε στην καθημερινότητα μου.

Πιστεύω ότι από κάθε μοντελιστικό βιβλίο που διαβάζεις, από κάθε video που παρακολουθεις, από κάθε κατασκευή που ακολουθείς, πάντα κερδίζεις κάτι (είτε αυτό έχει να κάνει με την κατασκευή, είτε με το βάψιμο είτε με την παλαίωση) και γίνεσαι καλύτερος..... Διαφορετικά θα είχαμε μείνει, π.χ., μόνο στην εποχή του στεγνού πινέλου χωρίς καμία εξέλιξη...

Όσον αναφορά τα GB, μεταξύ άλλων, πιστεύω δίνουν και ώθηση να ξεκινήσει κάποιος κάτι και να το τελειώσει σε δεδομένο χρονικό διάστημα, το οποίο κάποιες φορές είναι επιθυμητό.

Φυσικά, το GB θέμα που έθεσα ήταν για να ξεκινήσει η συζήτηση, δεν έχω πρόβλημα ούτε με τα θέματα ούτε διαφορα κολλήματα. Απλώς μου αρέσει να κατασκευάζω-βάφω-παλαιώνω μοντέλα.....

Πάντα φιλικά, και ελπίζω και άλλοι φίλοι να γράψουν τι προτιμούν-προτείνουν.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση