Λοιπόν... έχουμε και λέμε...
Καθίσματα. Απλά πράγματα, βάλε μια πόρπη εδώ πέρνα το ΡΕ απο εκεί κάνε κια μια καμπύλη και ....αιντε ρίξε και μια σε κανα οφθαλμίατρο να είσαι ΟΚ!!
Ωραία τα καθίσματα δεν λέω αλλα πραγματικά όσο αναφορά τις ζώνες που για κάποιο λόγο τις δίνει σε 8 κομμάτια!!!
Τις πάνω και σε άλλα 6 τις κάτω.
Πέραν αυτού έχουμε και λέμε
Βασικό χρώμα Η308 και περιμετρικά με MM aircraft Interior Black
Το βασικό όμως γνώρισμα για τα 52+ Όπως και τα δικά μας ειναι φλοκάτη-Προβατοτέτοιο επένδυση που έχουν.
Εδω λοιπόν επιστράτευση ιδεών.
Η καλύτερη όλων ειναι να πάρεις ξύσμα μηχανικού μολυβιού και με Gel Κυανοκρυλική να ρίξεις σταγόνα να απλώσει και να ρίξεις τα ξύσματα.
(Εγω το έμαθα απο τον κο Δόξα αφού το είχα φτιάξει!!!)

Ο δικός μου τρόπος ήταν λίγο πιο νόστιμος!

Βερνίκι enamel άπλωμα στην πλάτη και ένα μείγμα απο λεπτό Αλάτι και σόδα μαγειρική (Ναι καλά ακούσατε!) Και πασπάλισμα..
Το αποτέλεσμα αρχικά με έβαλε σε σκέψεις αλλα άμεσα έκανα το εξής...
Πήρα μαύρο χρώμα και το ψέκασα έτσι ώστε να μπετώσει το όλο σύνολο.

Αφού έγιναν όλα τα παραπάνω προσαρμόστηκαν οι ζώνες στα καθίσματα και τελειωσε με το βάψιμο.

Ένα βασικό που μου αναφέρθηκε μετά ήταν οτι και το κάτω μέρος έχει την ίδια υφή οπότε ξαναξεκόλλησα τις ζώνες και έκανα το ίδιο όπως και το να κόψω ένα κουτάκι που ΔΕΝ υπάρχει στο πίσω κάθισμα στην αριστερή πλευρά.
Επίσης περάστηκαν και τα συρματάκια που έχουν οι ασφάλεις των GBU με ΖΤΠ (Αυτό δείχνει πολύ ωραίο πραγματικά πάνω στο Α/Φ) και το βασικότερο όλων μπήκαν τα καθίσματα στις θέσεις τους με την τελική εικόνα του πιλοτηρίου να ειναι η παρακάτω.

Δυο βήματα ακόμα για το τέλος Η καλύπτρα και τα Static Discharger που όπως είπε και ο Παναγιώτης τα κοιτάς και φεύγουν!!!!
Ευχαριστώ!