Είσαι ημίθεος που το κανες έτσι, μπράβο φίλε!
1ον: τα exhaust και το μεταλλικό κυλινδρικό πως το έκανες χαμελεοντί να το πω,πέρλα να το πω, ΝΙΚΕΛ (η σωστή λέξη);
2ον: με πόσο υπομονή και χρόνο καταπιάστηκες με το εν λογω αφος. Βλέπω μια τρελλή αγάπη για ότι κάνεις , πολύ καλό αυτό.
3ον. Το τρικ για καλες χαλκομανίες που δεν χαλάνε με την χάραξη είναι κάποιο υγρό; πρέπει να τις αφίσω να στεγνώσει το νερό κανα 2ωρο; είχα δοκιμάσει πάνω απο παρκετίνη και μεταλλικό σπρέυ και επειδή ήταν μεγάλες έγινε τις Κορέας τις Βόρειας!
Έχω καιρό να ασχοληθώ με μοντέλα και τώρα φτιάχνω κατι τις που έχει μεγάλες χαλκομανίες και (μετά την επαναχάραξη) μεγάλες χαράδρες... Πως να το κάνω ανρθωπινά;
1ον:τα μέταλλα έπαιξαν με την σειρά που τα γράφω, Alclad magnesium,transparent orange tamiya,Alcald Jet exhaust,μελάνια μεταξοτυπίας,Oak brown,violet,purple,Blue και ultramarine blue και στο τελος ALC 600 βερνικι της Alclad.
2oν:

3ον: Ναι το κόλπο που κάνω είναι υγρό Gunze mark softer,να μαλακώσουν και να κάτσουν και αφού στεγνώσουν τις κόβω στην γράμμωση και ξαναβάζω υγρό για κάτσουν καλά μέσα.