ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Χαλκομανίες

Μια βοήθεια με χαλκομανίες

(1/1)

Giorgosv78:
Τελειώνω το F-16 ADF 1/72της Ιταλευρι "1000 hours". Oι χαλκομανίες του έχουν λάθη στην αρίθμηση, αλλά οκ ας πούμε βρήκαμε άκρη. Αφου λοιπόν όλη μέρα ασχολούμε με το πέρασμα τους φτάνω σε αυτές του κώνου και βλέπω το παρακάτω:

Δυστυχώς τα πράσινα καρέ πέφτουν πάνω στα πράσινα και τα μαύρα στα μάυρα  ::eusa_wall::

Οι χαλκομανίες βγήκαν απ τον κώνο και επεστράφησαν στο χαρτί τους. Η πάνω του κώνου θα κοπεί γιατί ουτως ή άλλως δεν μπορούσα να την φέρω να ακολουθήσει σωστά στις κεραίες. Με τα καρέ τί κάνω??Στην φωτό φαίνεται οι διάταξη που δίνει η ιταλευρη και ότι τα καρέ δεν πάνε σωστά..

Το μοντέλο έχει φτάσει εδώ και είναι κρίμα να τελείωσει άδοξα..Καμιά βοήθεια?Κάποιος που το χει φτιάξει?

Double Ugly:
Μια λύση είναι να κρατήσεις την πάνω και να τυπώσεις δικές σου με αντίστροφη διάταξη στα καρέ. Απ' ότι βλέπω όμως από τη φωτο που ανέβασες, είσαι σίγουρος ότι δεν τις τοποθέτησες ανάποδα;

Giorgosv78:
Ωπ! Είμαι σίγουρος ότι τις έβαλα όπως έγραφαν οι Ιταλοί, αλλά τώρα που το είπες ίσως τις έχουν μαρκάρει ανάποδα. Ήδη είχαν μπερδέψει στις οδηγίες, τις πράσινες του καθέτου με αυτές τις κάτω πτέρυγας..Τώρα που το είπες, ξαναβλέπω την φωτό και ίσως να έρχονται  σωστά αλλάζοντας θέση. Ελπίζω να είναι λάθος αρίθμισης, οπότε να ταιριάζουν στο σχήμα του κώνου..

Trex:
Απ' ότι φαίνεται σε φωτογραφίες του πραγματικού, το κενό στο σχέδιο του κώνου πρέπει να σου βγει στο κάτω μέρος.

Giorgosv78:
 Mάλιστα..Έβαλες την φωτό και τώρα βλέπω ότι και τα εθνόσημα στην κάτω πτέρυγα μπήκαν λάθος.. Ααα ρε ιτάλερι.. ::eusa_wall:: Αλλά εγώ φταίω. Δεν μου κάθονταν σωστά στο μάτι όταν τα έβαζα, αλλά λέω ιταλικό επετειακό είναι αποκλείεται να τα χουν λάθος... ::punch::

Αντε να βγούνε τώρα..
Επίσης το κενό κάτω απο τον κώνο δεν φαίνεται στις οδηγίες. (το κενό που φαίνεται στην φωτό που έβαλα στο πρώτο ποστ είναι για να ξεχωρίζουν οι χαλκομανίες).Αύριο θα δοκιμάσω αλλάζοντας θέσεις στα ακριανά και θα δώ αν έρχονται σωστά..

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση