Την καλησπέρα μου σε όλους!
Επόμενο θέμα προς κατασκευή το sm.79 Sparviero της Italeri.

Αν και τορπιλοπλάνο ο αρχικός του σχεδιασμός ήταν για ρόλο βομβαρδισμού οπότε το έβαλα κι αυτό στη συλλογή (θα ακολουθήσουν κι άλλα τορπιλοπλάνα σίγουρα

)
Για την κατασκευή θα χρησιμοποιηθεί σετάκι με PE της Eduard, συγκεκριμένα αγόρασα το Bid Ed μιας και δίνει πληθώρα κομματιών σε αρκετά καλή τιμή και έχει μέσα και τις μάσκες.

Πρώτη και εύκολη ενέργεια ήταν να ανοίξω τις θυρίδες εξαερισμού του ψυγείο λαδιού των κινητήρων. Ξεκίνησα και με την κόλληση των πρώτων ΡΕ στο cockpit αλλά θα έχω φωτό μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες στο εσωτερικό.

Για την παραλλαγή αν και είναι ακόμα νωρίς επέλεξα την παρακάτω, μια απο τις πολλές που δίνει το κιτ. Φωτογραφία υπάρχει μόνο μια (απ'όσο έχω ψάξει) και τα προφίλ που έχω βρει δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Διαφορετικές απο τα προφίλ είναι και οι οδηγίες της Italeri και όσα μοντέλα έχω βρει τελειωμένα όλα έχουν διαφορετικό pattern. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάω στο περίπου με το βάψιμο κι εγώ...

Να ευχαριστήσω πολύ τον
@alangelo για την βοήθειά του στην παροχή βιβλιογραφίας η οποία θα βοηθήσει πολύ στην κατασκευή.
Ελπίζω σε σύντομο update!