Νέο έκθεμα:

RF-104G 6678 στο χωριό Αθίκια Κορινθίας.
Είναι το πρώτο F-104 σε πυλώνα (τουλάχιστον από αυτά που εγώ γνωρίζω εκτός αυτού που είναι στην 116ΠΜ) και με ομοίωμα χειριστή και ίσως κάθισμα (?). Πολύ καλή προσπάθεια.
Κατά τα άλλα το βάψιμο το γνωστό, με τα αρχικά ΠΑ, χωρίς (φυσικά) κινητήρα και το πολύ ενοχλητικό G. 
Να προσθεσω κι εγω το "λιθαρακι" μου σχετικα με το νεο εκθεμα στο χωριο Αθικια Κορινθιας.
Επισκεφτηκα πριν λιγες μερες το χωριο, για να δω απο κοντα το RF-104G & μπορω να πω με σιγουρια, οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα στημενα RF-104G που εχω δει.
Κατα συμπτωση, την ωρα που βρισκομουν στον χωρο, περασε με το αμαξι του ο Δημαρχος Σαρωνικου, κος Σωκρατης Τογιας, ο οποιος μετα απο συζητηση που ειχα μαζι του,
μου ειπε μεταξυ αλλων, οτι ηταν παλιος χειριστης στα F-104G & πετουσε το συγκεκριμενο α/φος οταν ηταν εν ενεργεια...

Εννοειται οτι αυτος ηταν ο εμπνευστης του μνημειου, και λεω μνημειου, γιατι στον χωρο που στηθηκε το RF-104G , γινονται ακομα εργασιες, οι οποιες θα περιλαμβανουν μνημειο Πεσοντων Αεροπορων.
Υπαρχει ομοιωμα χειριστη με κασκα μεσα στο α/φος, αλλα αυτο που με εντυπωσιασε περισσοτερο, ηταν οι εξωτερικες δεξαμενες καυσιμου(σπανιο θεαμα σε εκθεματα), και
κυριως οτι υπαρχουν οι αναλογες καλωδιωσεις, ωστε τα βραδυα το RF-104G να φωτιζεται εσωτερικα

& εξωτερικα.

Μπραβο στον κο Δημαρχο για την πρωτοβουλια του αυτη & οταν θα γινουν τα επισημα εγκαινια, θα ειμαι εκει για να σας μεταφερω τα τελευταια νεα.....