ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Μουσεία & Εκδηλώσεις - Ιστορία

Αεροσκάφη της Π.Α και Α.Σ σε "άγνωστα" μέρη της Ελλαδας

(1/118) > >>

Viggen_F17:
Γεια σας,

σκέφτηκα μήπως θα ήταν χρήσιμο ένα θέμα, που να αναφέρεται στα άγνωστα (τουλαχιστόν για μερικούς  :oops:) μέρη όπου βρίσκονται αεροσκάφη της ΠΑ. Δηλαδή να αναφέρει κάποιος, π.χ. έναν κωδικό ή μια φωτογραφία και όποιος ξέρει που βρίσκεται το συγκεκριμένο αεροσκάφος να το γράφει. Ένας άλλος λόγος είναι, ότι όπως είδα το wreck´s & relics, όσον αφορά την Ελλάδα, έχει αρκετά λαθή και πολλές τοποθεσίες που αναφέρονται δεν είναι πια σωστές, λόγω του ότι είναι από το 2002-03 (οι περισσότερες αναφορές για την Ελλάδα, είναι μάλιστα από το 1999-2000!!!).

Μιας και άρχισα το θέμα, να ξεκινήσω με δύο ερωτήσεις που έχω:  :mrgreen:

F-5A 38423 Hellenic Flame c/s

F-104G ... Κάπου στην Σπάρτη 

Σας ευχαριστώ

melpas1013:
F-104G Στην είσοδο του Αιγίου, ερχόμενοι από Πάτρα...
http://modelclub.gr/xoops/modules/xcgal/displayimage.php?pid=2550&album=23&pos=18
ʼγνωστο s/n καθώς το αεροσκάφος δε φέρει τέτοια...

Pz-Panos:
Έξω από το Μεσολλόγγι (μέσα στην πόλη αλλά κοντά στο λιμάνι) έχει μια μάντρα περιφραγμένη με παλιά τεθωρακισμένα, οχήματα, κλπ. Δεν θυμάμαι αν είχε και αεροσκάφη. Ξέρει κανεις;

Viggen_F17:

Λοιπόν,

στο Αίγιο βρίσκεται το

F-104G 7205

στην πόλη του Βύρωνα

F-5A 70376
F-84F 26914
RF-84F 37575
F-104G 32730
T-33A 35265

fisherman:
Το έχουμε ξαναπεί, αλλά μιας και τα μαζεύουμε εδώ:

http://www.airliners.net/discussions/military/print.main?id=51309

F-104G, 7427. Για ακριβή τοποθεσία δεν ξέρω. Κάπου στη Λαμία. Αν έχετε GPS πάντως, δίνονται και οι συντεταγμένες!!! Αλλιώς άντε να το βρεις πάνω στα βουνά.

Viggen για το F-104 στο Αίγιο πως και τέτοια σιγουριά? Το έχεις ψάξει το θέμα?

Επίσης για την Κρήτη θεωρώ ότι το λιγότερο γνωστό σε αυτούς που δεν είναι από δω είναι η συλλογή στο Μάλεμε. Είναι όμως στρατιωτικό αεροδρόμιο και δεν ξέρω αν μετράει. Έχει πάντως 5 αεροπλάνα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση