Καλησπερα φιλτατοι, μετα απο απουσια απο τα Post για ποοολυ καιρο, ειπα να μοιραστω μαζι σας την κατασκευη του Spad της Μοnogram/Revell.
To kit μου το εδωσε ο φιλος και συν-θαμωνας, Ευθημης αλλα δεν ειχε τα διαφανη!
Κριμα να παει χαμενο ε;
Οποτε ο Hannants ειχε σε vacuformed την καλυπτρα.
Ετσι η αρχη εγινε απο το σπαρτιατικο κοκπιτ.
Μην περιμενετε να το δειτε, ειναι κατω απο την καλυπτρα-δεν ειμαι καλος στα σφαξιματα, δεν το ρισκαρα να την ανοιξω!- .

Ενα αρκετα συμπαθητικο βαψιμο στις αναφλυφες λεπτομερειες των πλαϊνων και του πινακα οργανων , του χειρηστηριου και αλλο τοσο το καθισμα με τις αναγλυφες ζωνες του, και ο πισω τροχος με τον γατζο ανασχεσης στα γνωστα ριγε ασπρομαρα του και βεβαια ο κινητηρας...ο οποιος βαφτηκε μεν-κρυφτηκε δε, απο την βενταλια που εκελεινε το μπροστα μερος οταν το α/φος ηταν στασιμο

Ετσι κι η ατρακτος εκλεισε. Η καλυπτρα, που ειχε κοπει απο το Vac πλαισιο που την περιεκελειε, ταιριαξε πολυ ανετα χωρις καμια δυσκολια.

Απο εμφανιση θα "πρωτοπορισω"

ενα ναυτικο Skyraider απο την περιοδο του Βιετναμ ηταν παντα το αποθημενο μου, οποτε ο κυβος εριφθει!
Απο εφαρμογη για καλουπι που εχει την ηλικια μου , ειναι απελπιστικα ενταξει, ελαχιστος στοκος στις ριζες των φτερων -τα οποια λογω του ολου ογκου το σκεφτηκα αρχικα να τα αναπαραστησω ανασηκωμενα, μια και δινει τα κομματια, αλλα οπως ειπαμε τα κοψιματα δεν τα εχω καθολου!!!-

Τα gull gray και satin white της Humbrol εντυσαν με 2 χερια πανω και 6

κατω το ομορφο α/φος. Παντα και μονο με ΠΙΝΕΛΑ σαν παραδοσιακος και στενοκεφαλος τυπος που ειμαι. Μερικες μικρο-φθορες κι ενα ελαφρο wash με μαυρο, μεταλικο και καφε φαινεται στις τελευταιες φωτο. Τα πιο βαρια μετα τις χαλκομανιες! Οι 4 καλαθοι ρουκετων καλουπωμενοι στους πυλωνες απο τη μανα-Monogram εχουν μπει σημερα το απογευμα, αναμενονται και οι 8 500αρες βομβες με τους μακρυους daisy cutter πυροκτοτητρες τους θα ακολουθησουν, μολις στεγνωσουν. To be continued λοιπον
ΑΝΑΝΕΩΣΗ, "μπομπατο" το AD-6