Αποστολέας Θέμα: Βιντεάκια από Youtube και άλλα... (αεροπορικα κ.λ.π)  (Αναγνώστηκε 84788 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
Απ: Βιντεάκια από Youtube και άλλα... (αεροπορικα κ.λ.π)
« Απάντηση #75 στις: Μαρτίου 17, 2008, 09:58:47 μμ »
Δεν ειναι απο You Tube, μου το στειλανε στο mail μου το link. Δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει. Δειτε το και πειτε μου τη γνωμη σας. Ειναι αληθινο??? Εμενα δεν μου μοιαζει για αληθινο παντως οσο εντυπωσιακο κι αν ειναι γιατι η στροφη 180 μοιρων που κανει στο τελος το αεροπλανο πολυ ''κοφτή'' μου φαινεται.

http://s263.photobucket.com/albums/ii135/VMFA-323/?action=view&current=FeriasNaPraia1wmv.flv
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #76 στις: Μαρτίου 17, 2008, 10:07:26 μμ »
είναι ψεύτικo.....

Αποσυνδεδεμένος phantomphlyer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bogotá
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #77 στις: Μαρτίου 17, 2008, 10:42:04 μμ »
...νομίζω ειναι αυτό που στη συνεχεία (...στη full version) ανοίγει η τσουλήθρα και αποβιβάζονται κάτι κωλοπαιδάκια στην παραλία..."και πολυ ανετα"...lol

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #78 στις: Μαρτίου 18, 2008, 11:23:37 μμ »
Ουτε μπουγαδα να μαζευαν! :evil:

Αποσυνδεδεμένος SnakeEye

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κομοτηνή
  • Si vis pacem para bellum
« Απάντηση #79 στις: Μαρτίου 18, 2008, 11:45:56 μμ »

Την ώρα που κατέβαζαν την σημαία ακουγόταν ένα σφύριγμα από το πλοίο. Μήπως ξέρει κανείς την ιστορία του; Επίσης μια άλλη απορία. Στα φορτηγά του στρατού στο κάτω μέρος του παρμπρίζ υπάρχουν τα γράμματα ΠΑ. Ξέρει κανείς τη σημαίνουν;

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #80 στις: Μαρτίου 19, 2008, 12:01:05 πμ »
ΜΑ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΕΙ  :shock: :shock:
French KC-135 Stratotanker Low Pass

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #81 στις: Μαρτίου 19, 2008, 12:07:19 πμ »
Την ώρα που κατέβαζαν την σημαία ακουγόταν ένα σφύριγμα από το πλοίο. Μήπως ξέρει κανείς την ιστορία του; Επίσης μια άλλη απορία. Στα φορτηγά του στρατού στο κάτω μέρος του παρμπρίζ υπάρχουν τα γράμματα ΠΑ. Ξέρει κανείς τη σημαίνουν;
Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, στο ναυτικό πολλά παραγγέλματα δίνονται με σφυρίχτρα. Κάποια συγκεκριμένα σφυρίγματα εννοούν κάποια πράγματα όπως π.χ. υποστολή της σημαίας ή αποβίβαση του καπετάνιου.....και αυτό λόγω όγκου του πλοίου ώστε να γνωρίζουν όλοι το τί συμβαίνει σε κάθε σημείο του πλοίου. Την ιστορία του δεν την ξέρω αλλά το έχω δεί σε ιστορικές ταινίες με βρετανικά πλοία κατα την περίοδο των ιστιοφόρων  :roll: :roll:
 Τώρα για το ΠΑ δεν ξέρω....η αλήθεια είναι τέτοια πολλά είχαμε και στο Ναύπλιο  :roll: :roll:
Το 2ο απαράδεκτο πάντως στο video που παρέθεσε ο φίλος CROW είναι αξιωματικός που εν' ώρα υποστολής της σημαίας κινείται προς το άγημα λές και πάει για τσιγάρα στο περίπτερο  :evil: :evil:

• Scale 1/35
  • *
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #82 στις: Μαρτίου 19, 2008, 01:04:44 πμ »

...εκτός από μια χαλαρότητα του αγήματος, δεν βλέπω κάτι το τόσο τραγικό στην υποστολή και στο δίπλωμα της σημαίας... :roll:

Αποσυνδεδεμένος STEF

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: KERATSINI
  • Superdetail madness
« Απάντηση #83 στις: Μαρτίου 19, 2008, 08:46:53 πμ »

...εκτός από μια χαλαρότητα του αγήματος, δεν βλέπω κάτι το τόσο τραγικό στην υποστολή και στο δίπλωμα της σημαίας... :roll:

Καλημέρα σας κύριοι.Μάλλον δεν έχετε υπηρετήσει στο Π.Ν για να έχετε τις παραπάνω απορίες.Το λεγόμενο "σφυριχτράκι" είναι παράδοση στο ναυτικό όπως η τρομπέτα στο στρατό.Την ώρα της υποστολής(όπως και της άπαρσης κ.α. "ακινησιών"),από την γέφυρα του πλοίου ο σηματορός σημαίνει την υποστολή και το άγημα σε θέση προσοχής(οι αξιωματικοί χαιρετούν),αποδίδει τιμές.Με το που σταματήσει το σφυριχτράκι,φτιάχνονται τα σχοινιά και διπλώνεται η σημαία όπως είδατε στο video(τυροπιτάκι).Ο άλλος που ήρθε από πίσω στο χαλαρό δεν έχει σχέση με την όλη διαδικασία οπότε δεν έχει κάποια ευθύνη για τις κινήσεις του.Αυτό που είναι πραγματικά άξιο απορίας είναι η μουσική που ακούγεται(αλλά Νατάσσα Θεοδωρίδου) και δεν μπορώ να καταλάβω από που προέρχεται.Εύχομαι όχι από το δικό μας πλοίο αλλά από έξω.Ελπίζω να ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα και να μην θάβουμε και άδικα κάποιες φορές αυτούς που υπηρετούν την πατρίδα μας ::salut::.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #84 στις: Μαρτίου 19, 2008, 03:07:03 μμ »
Το "ΠΑ" στα οχήματα σημαίνει "Παρασκευή Ακινησία". Στον ΕΣ, η Παρασκευή είναι πάντα ημέρα συντήρησης. Για όσους έχουν προσέξει και ένα "Π", σε διάφορα υλικά στα στρατόπεδα(φοριαμούς, τραπέζια, κα), σημαίνει "Παραμένων", δηλαδή σε περίπτωση συναγερμού και εντολής εκκένωσης στρατοπέδου, τα συγκεκριμένα αντικείμενα, δεν θα φορτωθούν για να απομακρυνθούν με το υπόλοιπο υλικό, αλλά θα παραμείνουν στη θέση τους.

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #85 στις: Μαρτίου 19, 2008, 06:09:39 μμ »
Καλημέρα σας κύριοι.Μάλλον δεν έχετε υπηρετήσει στο Π.Ν για να έχετε τις παραπάνω απορίες.Το λεγόμενο "σφυριχτράκι" είναι παράδοση στο ναυτικό όπως η τρομπέτα στο στρατό.Την ώρα της υποστολής(όπως και της άπαρσης κ.α. "ακινησιών"),από την γέφυρα του πλοίου ο σηματορός σημαίνει την υποστολή και το άγημα σε θέση προσοχής(οι αξιωματικοί χαιρετούν),αποδίδει τιμές.Με το που σταματήσει το σφυριχτράκι,φτιάχνονται τα σχοινιά και διπλώνεται η σημαία όπως είδατε στο video(τυροπιτάκι).Ο άλλος που ήρθε από πίσω στο χαλαρό δεν έχει σχέση με την όλη διαδικασία οπότε δεν έχει κάποια ευθύνη για τις κινήσεις του.Αυτό που είναι πραγματικά άξιο απορίας είναι η μουσική που ακούγεται(αλλά Νατάσσα Θεοδωρίδου) και δεν μπορώ να καταλάβω από που προέρχεται.Εύχομαι όχι από το δικό μας πλοίο αλλά από έξω.Ελπίζω να ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα και να μην θάβουμε και άδικα κάποιες φορές αυτούς που υπηρετούν την πατρίδα μας ::salut::.
Καλά θυμόμουν κάτι σχετικά με το σφυριχτράκι......αλλά φίλε STEF σχετικά με τον άλλο που κινείται...(ρωτώ γιατί δεν ξέρω)....λογικά εν' ώρα σημαίας δεν θα έπρεπε να είναι ακίνητος :?: :?: Ρωτώ γιατί στην σχολή Μ/Χ στο Ναύπλιο ενας λοχίας μόνιμος έφαγε "καμπάν" γιατί εκινείτο έξω απο τα μαγειρία  :roll: :roll: :roll:

Για όσους έχουν προσέξει και ένα "Π", σε διάφορα υλικά στα στρατόπεδα(φοριαμούς, τραπέζια, κα), σημαίνει "Παραμένων", δηλαδή σε περίπτωση συναγερμού και εντολής εκκένωσης στρατοπέδου, τα συγκεκριμένα αντικείμενα, δεν θα φορτωθούν για να απομακρυνθούν με το υπόλοιπο υλικό, αλλά θα παραμείνουν στη θέση τους.
Αμάν ΤΙ μου θύμησες τώραααααα  :mrgreen: :mrgreen: Πώς τη λέγανε αυτή την γ@&*#%νη άμεση εκκένωση...βέλος  :?: κάτι τέτοιο.......5 "φάγαμε" νεοσύλλεκτοι  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ΧΑΜΟΣ  :!: :!: :!: Πάντως το κωμικοτραγικό είναι οτι και τα p.c. στα γραφεία (μ' οτι μπορείτε να φανταστείτε οτι περιέχουν) παραμένουν  :shock: :shock: :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος STEF

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: KERATSINI
  • Superdetail madness
« Απάντηση #86 στις: Μαρτίου 19, 2008, 06:19:19 μμ »
Καλά θυμόμουν κάτι σχετικά με το σφυριχτράκι......αλλά φίλε STEF σχετικά με τον άλλο που κινείται...(ρωτώ γιατί δεν ξέρω)....λογικά εν' ώρα σημαίας δεν θα έπρεπε να είναι ακίνητος :?: :?: Ρωτώ γιατί στην σχολή Μ/Χ στο Ναύπλιο ενας λοχίας μόνιμος έφαγε "καμπάν" γιατί εκινείτο έξω απο τα μαγειρία  :roll: :roll: :roll:

Για όσους έχουν προσέξει και ένα "Π", σε διάφορα υλικά στα στρατόπεδα(φοριαμούς, τραπέζια, κα), σημαίνει "Παραμένων", δηλαδή σε περίπτωση συναγερμού και εντολής εκκένωσης στρατοπέδου, τα συγκεκριμένα αντικείμενα, δεν θα φορτωθούν για να απομακρυνθούν με το υπόλοιπο υλικό, αλλά θα παραμείνουν στη θέση τους.
Αμάν ΤΙ μου θύμησες τώραααααα  :mrgreen: :mrgreen: Πώς τη λέγανε αυτή την γ@&*#%νη άμεση εκκένωση...βέλος  :?: κάτι τέτοιο.......5 "φάγαμε" νεοσύλλεκτοι  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ΧΑΜΟΣ  :!: :!: :!: Πάντως το κωμικοτραγικό είναι οτι και τα p.c. στα γραφεία (μ' οτι μπορείτε να φανταστείτε οτι περιέχουν) παραμένουν  :shock: :shock: :roll: :roll:

Μόνο το άγημα υποχρεούται κανονικά στις κινήσεις από την στιγμή που έχει σταματήσει το σφυριχτράκι,οι άλλοι εξακολουθούν :mrgreen:.Αυτός που λες ίσως την άρπαξε γιατί πείναγε πολύ :mrgreen:.

• Scale 1/35
  • *
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #87 στις: Μαρτίου 19, 2008, 06:20:03 μμ »

...δε νομιζω οτι το σχολιο μου αδικει, ισα ισα... :wink:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #88 στις: Μαρτίου 19, 2008, 06:27:37 μμ »
Η μουσική υπόκρουση είναι όλα τα λεφτά :!: :!: :!:
 :mrgreen:

Αντί να τη σταματήσουν την ώρα της υποστολής της σημαίας........
Αυτοί συνεχίζουν το χαβά τους.
Αθάνατοι Ελληνάρες.
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #89 στις: Μαρτίου 20, 2008, 03:56:48 μμ »
Αμάν ΤΙ μου θύμησες τώραααααα  :mrgreen: :mrgreen: Πώς τη λέγανε αυτή την γ@&*#%νη άμεση εκκένωση...βέλος  :?: κάτι τέτοιο.......

Πέλεκυς 1 εώς 5
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #90 στις: Μαρτίου 20, 2008, 04:24:28 μμ »
Σωστά...."Πέλεκυς"......μάνα μου  :shock: :shock: 

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #91 στις: Μαρτίου 20, 2008, 08:04:51 μμ »
Στον πρώτο "Πέλεκυ 2(?)"(2ωρο δηλαδή?), δεν ήξερα που πάνε τα 4... Θυμάμαι μου έβαλε τις φωνές ο Λοχαζός, γιατί δε βρίσκαμε ένα τρόπο, να πάρουμε τα στρώματα από τις κουκέτες, μαζί με τα σεντόνια και τη μια κουβέρτα στη θέση τους και να τα φορτώσουμε στο Steyer... Τελικά αναγκάστηκα και βγήκα από το στρατόπεδο(τότε πήγαινα με το ποδήλατο), και πετάχτηκα μέχρι την αγορά να φέρω μεγάλες παραμάνες...

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #92 στις: Μαρτίου 21, 2008, 03:43:04 μμ »
Στον πρώτο "Πέλεκυ 2(?)"(2ωρο δηλαδή?), δεν ήξερα που πάνε τα 4... Θυμάμαι μου έβαλε τις φωνές ο Λοχαζός, γιατί δε βρίσκαμε ένα τρόπο, να πάρουμε τα στρώματα από τις κουκέτες, μαζί με τα σεντόνια και τη μια κουβέρτα στη θέση τους και να τα φορτώσουμε στο Steyer... Τελικά αναγκάστηκα και βγήκα από το στρατόπεδο(τότε πήγαινα με το ποδήλατο), και πετάχτηκα μέχρι την αγορά να φέρω μεγάλες παραμάνες...

Μοντελιστικές πατέντες από τότε βλέπω  :wink:
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #93 στις: Μαρτίου 21, 2008, 04:02:56 μμ »
 :shock:

&feature=related

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #94 στις: Μαρτίου 21, 2008, 04:16:34 μμ »
Μα ποιος χτυπαει την πορτα?

&feature=related

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #95 στις: Μαρτίου 21, 2008, 04:22:41 μμ »
:shock:

&feature=related
MA καλά ξέχασε να απογειωθεί ή κοιμήθηκε στο "τιμόνι"  :shock: :shock: :shock:
Μα ποιος χτυπαει την πορτα?

&feature=related
Το κεφάλι μου κόβω οτι ΑΥΤΟ το video το είδε ο μπαρμπά-Laddin πρίν κάτι χρόνια  :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #96 στις: Μαρτίου 21, 2008, 04:42:09 μμ »
ποτε εγινε αυτο στο δευτερο βιντεο :?: :shock:

Αποσυνδεδεμένος kostas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: εκεί που με πορδές βάφουν αυγά
« Απάντηση #97 στις: Μαρτίου 21, 2008, 04:45:10 μμ »
ποτε εγινε αυτο στο δευτερο βιντεο :?: :shock:

Μου φαίνεται μούφα, κάτι δεν μου κολάει την ώρα της σύγκρουσης.

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #98 στις: Μαρτίου 21, 2008, 08:35:55 μμ »
Εντυπωσιακό βιντεακι από εκπαίδευση της USAF για την αντιμετώπιση του GLock.
&feature=related

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #99 στις: Μαρτίου 21, 2008, 08:41:54 μμ »
Και μιας και λέγαμε για εκπληκτικές προσγειώσεις ιδού μία πολύ καλή ενός αεροσκάφους
της ΤΝΤ που κατέβηκε μόνε με τον ρηνιαίο και τον  αριστερό κοιλιακό τροχό σε εκτεταμέη θέση.
&feature=related

Παναγιώτης Ελ Σισι

Tags: f-4f g-91