σιγα μεχρι να μαθω γιατι οι φθορες στα αεροπλανα ειναι διαφορετικες απο τα αρματα, και οπως ισως γνωριζεις τα αεροπλανα δεν ειναι ο τομεας μου , αυτο το διαστημα ετυχε να ασχοληθω με δυο μοντελα λογω ενος φιλου. 
όπως σου έχω πει και από κοντά ο τρόπος που βάφεις τα αρματικά σου θέματα ταιριάζει "γάντι" στα αεροπορικά, συνεπώς μάλλον τα αεροπλάνα είναι ο τομέας σου, απλά ίσως δεν το ξέρεις

ωραίο φινίρισμα πάντως όπως και τα άλλα δύο αεροπλανάκια που έχεις στην υπογραφή σου, εγώ θα πρότεινα να μην ακούσεις τις σειρήνες που σου λένε για φθορές. Μπράβο και στον τρενά για την ωραία βάση
Επίσης μου αρέσει που πρόσεξες μια μικρή λεπτομέρεια : το σημείο που έχεις βάλει το συρματόσχοινο της αντένας να πιάνει στην καλύπτρα, το οποίο είναι διαφορετικό από ότι στα Fw-190 A/D, ομολογώ ότι με ξάφνιασε όταν το είδα στο μοντέλο σου και έψαξα φωτό για να δω ότι όντως έτσι ήταν.
το αλεξίνεμο φαίνεται να είναι λίγο μικρότερο από το άνοιγμα της ατράκτου (στην 7η φωτό φαίνεται ένα "σκαλοπάτι"), λάθος του κιτ ;