Αποστολέας Θέμα: Trumpeter KV-1 model 1942 Simplified Turret  (Αναγνώστηκε 846 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zithon-tasos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • «ΕΠΙ ΠΤΕΡΥΓΩΝ ΑΝΕΜΩΝ»
Trumpeter KV-1 model 1942 Simplified Turret
« στις: Μαρτίου 02, 2016, 09:20:17 μμ »
Ειναι το γνωστο KV-1 με την ονομασια "merciless" απ οσο εχω καταφερει να ψαξω στο ιντερνετ....

http://www.o5m6.de/kv-1m1941late.html

Το κιτ της trumpeter ειναι καταπληκτικο απ ολες τις αποψεις. Οι φωτογραφιες μου ειναι αθλιες οπως παντα, λογω ελλειψης φωτογραφικης αλλα και βασικων γνωσεων :).... Βασικα να πω οτι ειναι και η πρωτη μου προσπαθεια με αερογραφο.

REMOVE BEFORE DIVE

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Απ: Trumpeter KV-1 model 1942 Simplified Turret
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 02, 2016, 09:23:17 μμ »
Οι φωτογραφίες σου είναι όντως άθλιες, το βάψιμό σου όμως και τα φωτίσματα που έχεις κάνει από όσο πορώ να δω, ούτε καν μαρτυρούν ότι είναι η πρώτη σου φορά με αερογράφο. Πολύ ωραία μέχρι τώρα, καλή συνέχεια  ::salut::

• Scale 1/48
  • *
  • «ΕΠΙ ΠΤΕΡΥΓΩΝ ΑΝΕΜΩΝ»
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 02, 2016, 09:30:01 μμ »
Μακαρι να μπορουσα να βγαλω καλυτερες φωτο...θα ξαναπροσπαθησω.....εγω παντως εμεινα πολυ ευχαριστημενος με το βαψιμο.Εκανα φωτοσκιασεις,φωτισματα και λιγο post shading....εκανα αρκετη εξασκηση πριν αρχισω το βαψιμο του kv και φυσικα ακομα δοκιμαζω....

REMOVE BEFORE DIVE

Αποσυνδεδεμένος Idomeneas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 02, 2016, 10:07:21 μμ »
Υπερκομπλε ειναι, θα προτεινα να ριξεις αλλο ενα χερι φωτα (γιατι με το ξυλο που θα πεσει μετα ολα θα γινουν πιο σκουρα) και με ενα ψιλο πινελακι με ακομα πιο ανοικτο χρωμα να πιασεις και να περασεις ολες τις μικρολεπτομερειες και τις ακμες. Τις ακμες οσο πιο διακριτικα γινεται. 
Τα καλυτερα ειναι μετα, γιατι το θεμα σηκωνει πολυ ταλαιπωρια. Εγω το εκανα στην 1/48 και καποια στιγμη σκεφτομαι να το κανω και στην 1/35 για να μπορω να το δειρω περισσοτερο  :lol:

Btw απ' οτι ειχα διαβασει, τα σοβιετικα αρματα που εφεραν ονοματα/επιγραφες ηταν ετσι καταχωρημενα στα επισημα αρχεια λιγο πολυ οπως τα πλοια, δεν ηταν δηλαδη απλα μια ανεπισημη κινηση του πληρωματος.

• Scale 1/48
  • *
  • «ΕΠΙ ΠΤΕΡΥΓΩΝ ΑΝΕΜΩΝ»
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 02, 2016, 10:12:50 μμ »
Έχει αρκετή αντίθεση με τα φωτισματα αλλά χάνετε στις φωτο....τις ακμες θα τις κάνω .....οσο για τα ονόματα αυτο το έχω διαβάσει κι εγώ ότι ίσχυε και έχω την εντύπωση ότι ισχύει και σε μερικα δικά μας άρματα. Αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτισει..... ::salut::

REMOVE BEFORE DIVE

Tags: