ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Armor/AFV: Παρουσιάσεις - Κριτικές

Leopard 2A6HEL master από την Slingshot Models

<< < (4/13) > >>

Mastoras:

--- Παράθεση από: gtdeath13 στις Φεβρουαρίου 15, 2016, 10:34:04 μμ ---Θα δίνεις κομμάτια για το πίσω μέρος του σκάφους μήπως;

--- Τέλος παράθεσης ---

Οχι για τα Hobby Boss,μόνο για το Tamiya.
Πιστεύεις οτι χρειάζεται κάτι περισσότερο?

gtdeath13:

--- Παράθεση από: Mastoras στις Φεβρουαρίου 15, 2016, 10:36:14 μμ ---
Οχι για τα Hobby Boss,μόνο για το Tamiya.
Πιστεύεις οτι χρειάζεται κάτι περισσότερο?

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτό ήθελα να πω, ότι για τα 2Α5 και 2Α6 της Tamiya χρειάζεται κάποιος κομμάτια τόσο για την μπροστινή θωράκιση του σκάφους και τα φώτα, όσο και τα κομμάτια για να αλλάξει το πίσω μέρος κάτω από τις γρίλιες και την πίσω δεξιά πλευρά του σκάφους (εκεί που είναι η βοηθητική γεννήτρια νομίζω ή μονάδα ΡΒΧ κάτι τέτοιο τέλος πάντων.)

Ενώ η Hobby Boss σε κάποια κιτ ή σχεδόν σε όλα, δε θυμάμαι, δίνει σίγουρα δυο κομμάτια για το πίσω μέρος. Σίγουρα θα κάνει για τα κιτ του Ισπανικου, του ΕΧ, του DK με προσθήκη μακριάς κάνης, καθώς και του σουηδικού με προσθήκη κάνης. Δεν θυμάμαι αν δίνουν μακριά κάνη αυτά τα δυο κιτ.

them:
Το Σουηδικό της hobbyboss δεν δινει μακρια κανη.
Ερώτηση για ποια κιτ της hobbyboss θα είναι κατάλληλο? Και για το Σουηδικό λογικα ε?
(Αλλα καποιος πηρε το Σουηδικο με εξτρα μεταλλικη κανη μονο 10 ευρώ και ευχαριστει πολυ αυτόν που του υποδειξε την συγκεκριμένη αγορά  ::salut::)

Mastoras:

--- Παράθεση από: them στις Φεβρουαρίου 15, 2016, 10:47:33 μμ ---Το Σουηδικό της hobbyboss δεν δινει μακρια κανη.
Ερώτηση για ποια κιτ της hobbyboss θα είναι κατάλληλο? Και για το Σουηδικό λογικα ε?
(Αλλα καποιος πηρε το Σουηδικο με εξτρα μεταλλικη κανη μονο 10 ευρώ και ευχαριστει πολυ αυτόν που του υποδειξε την συγκεκριμένη αγορά  ::salut::)

--- Τέλος παράθεσης ---

Θα τσεκάρω και θα ποστάρω λίστα με τα κατάλληλα κιτ σύντομα. ::salut::

Blitz-X:
Επιτέλους :mrgreen:

Μια χαρά μου φαίνεται ο πύργος Κώστα. Όσο για το πήγμα, για τα Σουηδικό και Ισπανικό HB δε νομίζω, απ' όσο το έχω ψάξει, ότι χρειάζεται τίποτα παραπάνω. Για τα Tamiya δεν ξέρω.

ʼντε να ανοίγει σιγά σιγά και το preorder :twisted:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση