Αποστολέας Θέμα: Frank in and out  (Αναγνώστηκε 42232 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: Frank in and out
« Απάντηση #300 στις: Νοεμβρίου 07, 2016, 02:36:08 πμ »
Μπράβο ρε Πάνο. Συγχαρητήρια και από εμένα. Πάντα τέτοια και καλύτερα. Καιρός τώρα να βγεις και έξω από τα σύνορα, ε; Όπως κάναμε και ορισμένοι από τους λοιπούς "Π"ήδες... Ό,τι πληροφορίες θες, εδώ, στον μπαρμπα vags. Οι Φράνκηδες είναι πάντως ιδανικοί για "ταξίδια".
Σε ευχαριστω πολυ Βαγγελη! Πιθανον του χρονου-να ειμαι καλα και να εχω δουλεια-πρωτα ο Θεός!- θα το κανω το ταξιδακι..Ειδομεν.. ::salut::
Συγχαρητήρια!

Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί με τις συζητήσεις που κάναμε εδώ κατά τη διάρκεια της κατασκευής δεν βγήκε μόνο ένα εντυπωσιακό μοντέλο -αποτέλεσμα της άψογης τεχνικής και της υπομονής σου- αλλά και ιστορικά/μηχανολογικά σωστό στο μέτρο του δυνατού.

και εις ανώτερα!   :wink:
Αν ειναι δυνατον να μην βοηθησες και συ θειε Νωντα, σε ευχαριστω πολυ! ::salut::

Απιστευτη δουλεια Παναγιωτη.
Και ακομα πιο ψηλα στο μελλον
Σε ευχαριστω πολυ Περικλή! ::salut::

δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν δείχνουν  αυτό που είδαν τα μάτια μου......ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ  κανονικά χρειαζόταν ένας macro φακός  για να διαβάσει την εξαιρετική λεπτομέρεια...    Παναγιώτη  χίλια μπράβο!!!
Σε ευχαριστω πολυ Μανο! ::salut::

Υπέροχη δουλειά Παναγιώτη !!!!! ::salut:: ::salut::
Πολλά μπράβο φίλε ..
Νασαι καλα φιλε Λευτερη! ::salut::

Όσοι δεν μπορέσατε να έρθετε στην Έκθεση και να δείτε δια ζώσης αυτό το υπέροχο μοντέλο, απλώς χάσατε!!!  Οι φωτογραφίες, όσο καλές και να είναι το αδικούν.... Όσοι ήρθατε, το είδατε σίγουρα, καθώς δεν ήταν δυνατό να το προσπεράσετε!!!!Πολλά συγχαρητήρια Παναγιώτη. Περιμένουμε τα επόμενα!!!!! ::salut:: ::salut:: ::salut::

ΔΚ

Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη! Του χρονου θα 'απεχω' μιας και λογικα θα βρισκομαι στα μεσα της κατασκευης του ''Λέρος'' ::salut::

Nα μην ξεχασω να ευχαριστησω ιδιαιτερα τον Αλεξανδρο alangelo και Χρηστο heller85 οταν σε καποια συναντηση λιγες βδομαδες πριν την εκθεση, με συμβουλεψαν να μην κατεβασω τους Φρανκηδες παρεα σε μια ενιαια βαση, με την προσθηκη του torii και...σκαλοπατιων και αλλων προσθηκων που ειχα κατά νου,πανω σε αυτην, αλλα να παρουσιασω τα αεροπλανα μεμονωμενα. Το μεταλλικο Χαγιατε ηταν η 1η μου συμμετοχη στην κατηγορια 6..Ευχαριστω παιδες! ::thanx::

Τωρα...Ηθελα να παιδεψω λιγο ακομα τον εαυτο μου και να φτιαξω την βαση στηριξης ολοκληρου του project με βαση φωτο κυματιστης Ιαπωνικης σημαιας.. ::mastigoma:: ::mastigoma:: ::mastigoma::

Click to see the original size.

Το εφτασα μεχρι εδω..

Click to see the original size.

αλλά οταν ηρθε η ωρα για τα απαραιτητα ρετουσαρισματα με φωτοσκιασεις,κλπ,κλπ, τα παρατησα, μιας και το κουραγιο ειχε χαθει πλεον και γυρνώντας το MDF αναποδα, κολλησα αυτοκολλητη μπλε ταινια-τυχαια που γυρναω σε Ελληνικη θεματολογια? :roll: :lol:- και εβγαλα μια τελευταια αναμνηστικη πριν καλυψω τη βαση με το διαστασεων 11x39x57 αφρολεξ..

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος Alan Gelo

• Scale 1/48
  • *
  • Wie ein Floh...aber oho!
« Απάντηση #301 στις: Νοεμβρίου 07, 2016, 08:46:49 πμ »
Παναγιώτη συγχαρητήρια και πάλι...τα μάζεψες όλα!!! :mrgreen:
Μεγάλη μου χαρά που βοήθησα κάπως σε αυτές τις επιτυχίες!
Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης των φόρουμ και των κάθε είδους συναντήσεων άλλωστε.

Και του χρόνου εις ανώτερα....(γίνεται??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)

::salut::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #302 στις: Νοεμβρίου 07, 2016, 09:22:55 πμ »
Συγχαρητήρια για τη δουλειά που έκανες και τα βραβεία σου.
Γιατί δεν έκανες εκτύπωση σε Α3 ας πούμε σε ένα φωτοτυπείο
και κάθισες και παιδευόσουν; Κατόπιν εάν ήθελες παραπάνω
λεπτομέρειες το δούλευες αφού το πέρναγες ένα βερνίκι. Για
τη σημαία - βάση μιλάω.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος paparadiation

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Νικαια
« Απάντηση #303 στις: Νοεμβρίου 07, 2016, 11:53:54 πμ »
Συγχαρητηρια! Η δουλεια σας τοσο απο τις φωτογραφιες οσο και απο κοντα ειναι εξαιρετικη, το δε θεμα της κατασκευης αποτελει πηγη εμπνευσης!!! Μπραβο!!!

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #304 στις: Νοεμβρίου 08, 2016, 09:23:56 μμ »
Συγχαρητήρια για τη δουλειά που έκανες και τα βραβεία σου.
Γιατί δεν έκανες εκτύπωση σε Α3 ας πούμε σε ένα φωτοτυπείο
και κάθισες και παιδευόσουν; Κατόπιν εάν ήθελες παραπάνω
λεπτομέρειες το δούλευες αφού το πέρναγες ένα βερνίκι. Για
τη σημαία - βάση μιλάω.  ::salut::
Δεν πειραζει Κωστα. Ετσι κι αλλιως οι βασεις των μοντελων θα σκεπαζαν τουλαχιστον το 80% της κατω βασης.Σε ευχαριστω πολυ! ::salut::
Συγχαρητηρια! Η δουλεια σας τοσο απο τις φωτογραφιες οσο και απο κοντα ειναι εξαιρετικη, το δε θεμα της κατασκευης αποτελει πηγη εμπνευσης!!! Μπραβο!!!
Σε ευχαριστω πολυ! ::salut::

Μεγάλη μου χαρά που βοήθησα κάπως σε αυτές τις επιτυχίες!
Και του χρόνου εις ανώτερα....(γίνεται??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)

::salut::
Μην ξεχνας οτι βοηθησες ΚΑΙ σε αυτο..
 ::arrowdown::

Το εκτυπωσα σε φωτογραφικο χαρτι σημερα και ενα απο τα τεσσερα θα συντροφευει εσαεί τους δυο κυριους εντος του plexiglass. :lol: Tωρα για του χρονου δεν προβλεπεται συμμετοχη, οσο για ανωτερα θα ηταν ενα B.o.S. σε ενα διοραμα μου, πραγμα εξαιρετικα δυσκολο μιας και τα αεροπορικα διοραματα ειναι αλλη φαση... :roll:  ΟΚ, μην με βαρατε, φορουμ ελευθερης εκφρασης ειναι αυτο, σωστα? :mrgreen: ::ketten_006:: Σε ευχαριστω αμίκο! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #305 στις: Νοεμβρίου 08, 2016, 09:40:34 μμ »
Αν είχες δηλώσει το Akagi στα ναυτικά διοράματα τώρα θα το είχες το BOS...  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Φίλε είσαι μάγκας και ωραίος, και σου είπα στην έκθεση γιατί...

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #306 στις: Αυγούστου 21, 2017, 09:43:54 μμ »
Αν είχες δηλώσει το Akagi στα ναυτικά διοράματα τώρα θα το είχες το BOS...  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Φίλε είσαι μάγκας και ωραίος, και σου είπα στην έκθεση γιατί...
Ευχαριστω πολυ καπετανιε , εστω κ καθυστερημενα.. ::thumbleft::
Εχω κατεβασει στο παρακατω αλμπουμ φωτο απο την πορεια του προτζεκτ μιας και ο σκατοκουβας δεν μας κανει τη χαρη.. ::salut::
::arrowdown::

https://imageshack.com/a/zQ9l/1

Tags: