Καλήμερα κ αλλάξτε τις ώρες.... Χειμώνιασε ....
Πάμε με μερικές φωτογραφίες με την μέχρι τώρα πρόοδο.... με καλή ροκ μουσικούλα κ λίγο ουισκάκι .... ψιλό μοντελάρουμε.... κ ποστάρουμε...
Cockpit - ejection seats

Τα eduard δεν είναι pre painted και έτσι αναγκαστηκά μου βγήκαν λίγο τα όμορφα μπιρμπιλοτα μου μάτια....
κινητήρας
Επειδή το ακροφυσιο με το φαν της μετάκαύσης δεν είχε καθόλου βάθος, αποφάσισα να εφραμόσω μια ιδέα που μου ήρθε εκείνη την στιγμή. έτσι πήρα μια σύριγγα που μου ταίριαζε στο μάτι κ στο ακροφυσιο κ την έκοψα σε 4 κομμάτια ( για τα 4 μιραζ που ΦΤΙΑΧΝΩ ταυτόχρονα).

Φυσικά βάφτηκε με τα απαραίτητα χρώματα alclad burn metal, jet exhaust κλείστηκε μέσα στην άτρακτο.
Μία άλλη ιδέα που μου ήρθε εφαρμόστηκε αλλά δεν μου άρεσε κ αποκλείστηκε, ήταν να βάλω μέσα στο χώρο μετακαυσης σύρμα που θα του έχω δώσει απο πριν την μορφή του σπιραλ κ μετά να το χώσω μέσα αναπαριστάνοντας πιο σωστά το σχήμα εσωτερικά.
Όμως το αποτέλεσμα δεν με ικανοποίησε γιατι το σύρμα εσωτερικά δεν καθόταν όπως ήθελα κ ιδιαίτερα όταν έριξα την κόλλα όπου κόλλησε κόλλησε με αποτέλεσμα να μην ειναι ισομερή.... τεσπα παραθέτω φωτογραφίες

Βάψιμο εισαγωγών προτού κολληθούν με ανοιχτό γκρί κ το μπλέγκρι της παραλλαγής στα άκρα

Μπάλωμα κ Τρίψιμο μπροστά στο κώνο για να φύγουν τα τετραγωνάκια που είχαν τα πρώτα Μ2000..

Επίσης τρίφτηκε κ το φωτάκι ή πιο σωστά Tail Strobe Light στο κάθετο σταθερό για να τοποθετηθεί χαμηλότερα όπως απαιτούν τα Ελληνικά δίλιτρα

Η άτρακτος έκλεισε άλλα γιοκ φωτογραφίες από τα πολλά μα πολλά τριψίματα στοκαρίσματα.
Αγοράστηκε το pitot της Master Model γιατί αυτό που δίνει το κιτ είναι το ακόντιο της Σακοράφα

Σειρά είχε το άγκιστρο. Πήρα ως παράδειγμα του βελτιωτικού που είχα αγοράσει για το Χελερακι για να γίνει -5 κ έφτιαξα ακόμα ένα από spare άγκιστρο που είχα από άλλο κιτ
κ έφτιαξα παρόμοιο

Βάφτηκαν κ τα σκέλη... Επίσης να πώ ότι στα σκέλη έκοψα τις συνδέσεις που κρατάνε την ανάρτηση του τροχού κ έβαλα αυτα της Eduard. Τι το ήθελα..... επί μια βδομάδα με είχα πιάσει ο σβέρκος από το σκύψιμο να τα κολλήσω..... σπυρί στο κΟΟΟΟΟλ@ η όλη ιστορία.

Αφού έγιναν οι καινούργιες τρυπούλες στην σωστή θέση για τα Tail Strobe Lights, προσπάθησα να τις γεμίσω με clear fix. Το αποτέλεσμα με ικανοποίησε σε γενικές γραμμές αλλά ίσως θέλει λίγο ακόμα γέμισμα. Δεν είναι καθόλου εύκολη διαδικασία να πω, διότι αν ξεφύγει από το σημείο που θέλεις, πρέπει να καθαριστεί κ ξανά προσπάθεια.

Αύριο η συνέχεια γιατί είναι κ αργά... Αύριο θα σας δείξω ΣΠΙΡΑΛ κ σε τι φάση βρίσκομαι τώρα.... παρακαλώ σχόλια ..... ΚΑΛΗΜΕΡΑ