0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάνω που ετοιμαζόμουν να σου πω να αλλάξεις το πάτωμα μιας και δείχνει αρεκτά χοντρό σε σχέση με την λεπτομέρεια που έχεις, βάλει, είδα οτι θα έχει κληστές καλύπτρες το Harvard!
Πού ακριβως εννοεις χοντρο?
Στις δοκίδες που έχουν σχήμα ανάποδου Π και θα πατάνε τα καθίσματα επάνω.
Επί τη ευκαιρία, υπάρχουν vac καλύπτρες για τον συγκεκριμενο τύπο? Η falcon έχει του προγενέστερου τύπου με τον περισσότερο σκελετό.
Χμμμ αυτό δεν το ξέρω...
Επιτελους! Μετα απο τοσα παρακαλια μου επετρεψαν να ανεβω στο κοκπιτ του Χαρβαρντ στο Τατοι. Συγχωρειστε μου τις ακυρες καλτσες, δεν πηγαινα και σε παρτι.. Spoiler (hover to show)Μην γελασετε,...δεν ηξερα οτι υπηρχε κ 2ο Χαρβαρντ στο Πολεμικο Μουσειο και μαλιστα με προσβαση στο κοκπιτ..
Χαχαχαχαχαχαχα!Δεν αντεξα!Τι τους ειπες κ σε αφησαν;
..ενω το πισω διαφερει και εχει πολλες ομοιοτητες με το αντιστοιχο του P-51 Mustang..Θα πρεπει λοιπον να κανω την απαραιτητη μετατροπη..
ωχ ωχ ωχ άντε πάλι...... ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
Απίστευτο πρότζεκτ Παναγιώτη...για την δουλειά σου είπα να μην σχολιάσω κάτι αλλά δεν γίνεται. Τι καθισματάρα έφτιαξες βρε άνθρωπε
να συγυρίσω το μοντελιστικό μου ντουλάπι να ταξινομήσω καλύτερα τις φωτογραφίες στο laptop να κάνω καδράκι πάνω από το γραφείο μου την φωτό του Τοκοτάι με τον κόκκινο κόφτη και το ανοικτό κόκπιτ
Πολύ ωραίος Παναγιώτη! Πολύ ενδιαφέρον πως έφτιαξες την καμπυλότητα του καθίσματος!Καλή συνέχεια.
Υπέροχο το cockpit Παναγιώτη!
Υπερπαραγωγη, χαρμα οφθαλμων!