Ενα- ένα.
Φίλτατε το χρώμα έχει στρώσει υπέροχα.
2-3 παρατηρησούλες, που αν θέλεις τις ακολουθείς.
Οι Αμερικανοί έβαφαν τα πάντα ( σχεδόν ) χακί. Αυτό περιλαμβάνει τον άξονα του τιμονιού, το ίδιο το τιμόνι ( στα περισσότερα), τους λεβιέδες ταχυτήτων (μόνο η κεφαλή ήταν μαύρη και η φυσούνα στην βάση τους κανάβινη), τα μοτέρ των καθαριστήρων κλπ.
Στο καπώ φαίνεται ένα σχετικά μεγάλο κενό, εκεί που είναι ο μεντρεσές. Οι προεξοχές μπροστά στο καπώ είναι για να ακουμπούν τα τζαμικά ( !! ). Στην κορυφή τους είχαν ξύλο.
Οι οδηγίες είναι λίγο ασαφείς αλλά ευτυχώς το κακό διορθώνεται.
Το καπό δεν είναι κολλημένο, για τα ξύλα δεν το ήξερα, θα τα βάψω.
Σου στέλνω μία φώτο με αμερικανοαγγλικούς πυροσβεστήρες. Εκεί που είναι χωμένος είναι πλέον δύσκολο να βαφτεί.
Μπροστά από τον συνοδηγό είχα πολλά ταμπελάκια μαύρα με άπρα ή ασημένια γράμματα. ΄Εχει τίποτα η Tamiya ;
.
Θα βάψω όσο φαίνεται, για τα ταμπελάκια δίνει χαλκομανίες.
Γιώργο σόρρυ που θα τα πώ τώρα, αλλά τώρα τα πρόσεξα.
Στους βραχίωνες του αμαξώματος που στηρίζουν τον εμπρός προφυλακτήρα, φαίνονται οι ραφές από το καλούπι στο πλάι και Pin marks στην επάνω πλευρα. Επίσης στην πλάτη του πίσω καθίσματος (στο μαξιλάρι αριστερά), κάπου κάνει σκιά στρογγυλή, μάλλον από Pin mark...
Την πάτησα γιατί νόμιζα ότι το σασί τα σκεπάζει, αν και έχω περάσει βερνίκι θα τα διορθώσω γιατί δεν θέλω να φαίνονται.
Για τη σκιά θα δω αύριο γιατί είναι παράξενο πως δεν την είδα.
Επίσης:
Οι υπερυψωμένες επιφάνειες στα πλαίσια των καθισμάτων (κόκκινα βέλη) είναι εκεί που στερεώνεται το ύφασμα των καθισμάτων, άρα ίδιο χρώμα με το υπόλοιπο ύφασμα.
Στα καφέ βέλη, τα υπερυψωμένα είναι ξύλο.

Επρεπε να το καταλάβω αφού βέβαια η προεξοχή είναι το ύφασμα που τυλίγεται γύρω από τις σωλήνες του σκελετού.
Τα ξύλα στο καπό θα τα βάψω τώρα που το είπατε, εγώ δεν το ήξερα.
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και προσεχώς ποιό γρήγορα.