0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: F-16rhs στις Δεκεμβρίου 07, 2006, 10:30:22 μμΧμμμ μαλλον το αντιθετο...Εσυ μου εστειλες...ΕΓΩ δεν σου εστειλα αλλα μην ανησυχεις θα στα δωσω απο κοντα αυτα που σου ειπα + κατι extras! Το κραξιμο το γλιτωνω αλλα μολις κατεβω θα ερθεις Χαλκιδα για μοντελαρισμα...Αεροσκαφων φυσικα Τελικα παω γυρευοντας... Να το κάνεις και βίντεο ...
Χμμμ μαλλον το αντιθετο...Εσυ μου εστειλες...ΕΓΩ δεν σου εστειλα αλλα μην ανησυχεις θα στα δωσω απο κοντα αυτα που σου ειπα + κατι extras! Το κραξιμο το γλιτωνω αλλα μολις κατεβω θα ερθεις Χαλκιδα για μοντελαρισμα...Αεροσκαφων φυσικα Τελικα παω γυρευοντας...
Μπραβο πολυ ωραιο μοντελο. Σε λιγο καιρο ερχεται και το δικο μου. Το 377 που λες ουδεποτε ξεβαφτηκε για να βαφτει επετειακο ως 506. Δε ξερω ποιος μυθοπλαστης σου εδωσε την πληροφορια!!!! Το 377 αποσυρθηκε πριν ακομα βαφτει το 506.
Λεω και γω!!!!!!!!!!!!
Σε ειδικες περιπτωσεις μπορει να αλλαξει.....
Σωστα. Γιατι δεν εχεις φτιαξει τις μαυρες επιφανειες στο 377?
Συνηθως στη ραχη ηταν ξεθωριασμενο το χρωμα. Και γω το 377 φτιαχνω. Αν βρεθουμε θα σου πω το λογο.
μπράβο μάστορα. ωραίο το φαντομάκι.παρακαλώ η διαχείριση να "σηκώσει" το συγκεκριμένο ΣΟΥΠΕΡ-ποστ στην ιστοσελίδα ως άρθρο. εδώ αδικείται και χάνεται.φχαριστώ.Σ.Σ.