0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σκαλίζοντας της φωτογραφίες έπεσα πάνω σε αυτήν......Την φωτογραφία εννοώ!!!Έτσι το μυαλό δούλεψε και ξεκίνησα την προσπάθεια για να συνοδέψει το τζιπ! Δεύτερη προσπάθεια μετά το πιν απ που πήγε άπατο και νομίζω ότι είμαι σε κάλο δρόμο. Δουλειά χρειάζεται φυσικά ακόμα, αν πετύχει έστω και λίγο το τζιπ θα βαφτεί ροζ!! Μάλλον το τζιπ θα βαφτεί ροζ έτσι και αλλιώς εδώ που φτάσαμε και θα ψάξω να βρω φιγούρα να ταιριαξω οπωσδήποτε!!!Επειδή το γκρουπ αναφέρετε στην ερφιξ αν είναι άκυρο το ποστ, παρακαλώ ας το διαγράφει!!Σχόλια, προτάσεις, κρίσεις και επικρίσεις όλα δεκτά προς συζήτησηΘα επανέλθω Δημήτριος!!
Ελπίζω να το καταφέρεις. Τι πηλό χρησιμοποιείς?
Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω νομίζω ο FIMO είναι πηλός που σκληραίνει με τον αέρα οπότε μετά από τόσες μέρες παίζει να έχει γίνει πέτρα!!!
Έτοιμος και γω!!!! Δεν θα διεκδικήσει βραβεία βέβαια , αλλά καθώς έκανα αεροπλάνο μετά από αρκετά χρόνια, το ευχαριστήθηκα δεόντως. Το κιτ είναι καταπληκτικό, αλλά θα πρέπει να δοθεί προσοχή στο να γίνει η συναρμολόγηση με τη σειρά που λένε οι οδηγίες της Airfix, αλλιώς, δεν..... Πέρα από την δεδομένη ασχετοσύνη μου, έβαψα τα invasion stripes και τα κίτρινα χείλη προσβολής, ενώ η εταιρία τα δίνει σε (εξαιρετικής ποιότητας) χαλκομανίες . Τέλος πάντων, μικρός είμαι ακόμα ....σιγά σιγά, θα μάθω!!!!!Και τώρα Βαγγέλη, τρολάρισε όσο θες!!!!!!! ΔΚ
Λάθος... επανέρχομαι σε λίγο...