0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρκάδιε αν έρθεις το Σάββατο ντυμένος κουνελάκι και μας πεις τα κάλαντα όλο και κάτι μπορεί να μαζέψεις...
Αν κάτσεις αρκετή ώρα ντυμένος έτσι, τότε θα έρθουν δύο κύριοι με ένα μεγάααααλο αυτοκίνητο, που θα φοράνε δύο άσπρες μπλούζες και θα σου δώσουν ένα πουκάμισο με μεγάααααλα μανίκια, που δέουν στην πλάτη!
Τιμές που γράφει... :
Αν κάνεις και τσαλιμάκια όταν θα μας λες τα κάλαντα μπορεί και να μαζέψεις αρκετά λεφτά και να μπορέσεις να το πάρεις τελικά 150 μία φορά150 2 φορές.....Κατοχυρώθηκε στον κ. 117tacan
Παράθεση από: 117tacan στις Δεκεμβρίου 07, 2006, 09:28:19 πμΤιμές που γράφει... : χορηγέεεεεε μου πάει στα 150 νομίζω με τα shipping
Tη βλεπω τη δουλειά εγω..... Φανή ετοιμάσου για order απο Βαρσοβία... (το κοντέινερ που λέγαμε...) ... μόλις δω τη θα μείνει απο της γιορτές...
Παράθεση από: arcadios στις Δεκεμβρίου 07, 2006, 11:08:26 πμTη βλεπω τη δουλειά εγω..... Φανή ετοιμάσου για order απο Βαρσοβία... (το κοντέινερ που λέγαμε...) ... μόλις δω τη θα μείνει απο της γιορτές... Εγώ τη βλέπω τη δική μου δουλειά να χωρίζω πριν ακόμη παντρευτώ
...Δεν θα μπορέσω διότι έκανα χορηγία στον εαυτό μου ένα βελτιωτικό - είμαι παλιό μοντέλο - και ενα FW 109... Γιατί δεν το παραγγέλνεις στον Γιατρό και τον ALEX_SSGTi : εύκολο είναι για αυτούς
..... εγώ δεν το φτιάχνω γιατί δεν έχει στρόφιγγες!
Ξέρω και πολωνικά οπότε Αρκάδιε δε θα έχουμε πρόβλημα στη συναλλαγή
σοβαρευτειτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε