0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επειδη λετε αβαφα...αν εχω ψεκασει τα δυο χρωματα της καμουφλας, τα οποια ομως θελουν ξανα περασμα@ διορθωσεις..κανει??Εχει βαψιμο ακομα...
Οχι, μη βαμμένα μόνο. Πέρνα το ένα Fornet!
Λοιπόν να σας πω πως το σκέφτομαι. Μου άρεσε ιδιαίτερα η συλλογή της Ολυμπιακής Αεροπορίας οπότε φαντάζομαι ένα τραπέζι με μοντέλα Airfix new tool και ταμπέλα Airfix, the new era ή κάπως έτσι. Να το κάνουμε γνωστό και στη μαμά Airfix μήπως και κατέβει στην έκθεση του χρόνου και κάνει καμμία παρουσίαση νέου μοντέλου.Αρα, διάρκεια μέχρι την επομένη έκθεση, χρόνος υπάρχει! Ημιτελή μέσα αρκεί να μην είναι βαμένα, παρουσίαση της κατασκευής αναλυτικά, άμα θέλει κανείς να φιάξει και κανένα what if, μέσα και αυτό, βελτιωτικά μέσα και αυτά, διαφορετικά σήματα δεκτά, τα μη what if μοντέλα πρέπει να είναι σωστά ιστορικά (όσο είναι δυνατόν) και φυσικά απαραίτητο το (θανάσιμο) χιούμορ σε κάθε βήμα. Αν έχετε άλλες προτάσεις ή/και ιδέες, ρίξτε τες.Για να σας ακούσω!
Με έψησες άσχημα!
Αναζητείται ήδη μοντέλο αν και μάλλον προς Swordfish καταλήγω..
Θα μπω και γω!!! Και μάλιστα (μάλλον/ελπίζω) με πετούμενο: Hawker Typhoon!!!!
Τους φάγαμε τους παπάκιδες!... Πήγαν να τη βγουν με κάτι κουτάκια με ερπύστριες... Χα!
Γιατι;Σου ειπε κανεις οτι κανουμε διαγωνισμο συμμετοχων;Αλλωστε στη ποιοτητα θα κριθουμε.
Αλλωστε στη ποιοτητα θα κριθουμε.
Από τα καινούργια της Airfix ήθελα να φτιαξω το supermarine swift
Θα μπω και γω!!! Και μάλιστα (μάλλον/ελπίζω) με πετούμενο: Hawker Typhoon!!!! Φυσικά ΟΟΒ - δεν με βλέπω να φτάνω για κάτι περισσότερο. Αν (όπως αναμένεται) αποτύχει αυτό, υπάρχει πάντοτε το εξαιρετικό Cromwell στη (σχεδόν) σωστή κλίμακα 1/76!!!!Spoiler (hover to show)Και επειδή οσμίζομαι ότι θα πέσει χοντρό τρολάρισμα με το Typhoon (μου), πάω να συμπληρώσω άμεσα το στοκ σε πιπεριέςΔΚ
Spoiler (hover to show)1. είχε ο Γούελλινγκτον , Ταηφούν ?? δεν το 'ξερα ρε φίλε .....
Μέσα....όχι ουόξω this time !!