Φίλε Κώστα.
Το χάζεψα και εγώ στην έκθεση το μοντέλο σου και πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν ιδιαίτερα προσεγμένο κ ψαγμένο. Έχεις αποδώσει πολύ καλά τους χρωματισμούς και έχεις προσέξει ιδιαίτερα τα σημεία του EGM τα οποία το κάνουν να ξεχωρίζουν από τα -5.
Δεν θα συμφωνήσω με τους συναδέλφους παραπάνω για το σατινέ. Αμα πάει κάποιος τώρα κ δει τα EGM της 332 θα διαπιστώσει ότι από την έκθεση τους στον Ηλιο έχουν γίνει ματ, καρα ματ θα έλεγα. Οπότε κ εγω στην θέση σου έτσι θα τα έκανα.
Τώρα τελευταία μόνο τα διλιτρα μελετάω γιατι τα φτιάχνω στην 1/72 κ σκέφτομαι να πιάσω κ την 1/48. Ε΄χω μερικές ερωτήσεις να σου κάνω.
1. Πως έβαψες την εξαγωγή....? έχω αγοράσει κ γω της Aires αλλά για το κινετικ κ θέλω να μου δώσεις ιδέες. Γιατι δεν χρησιμοποίησες το Photo etched της Eduard για την εξαγωγή? Φαίνεται αρκετά καλό
2. το cockpit της wolf pack μπαίνει εύκολα στη ατρακτο? Κάνει μεγαλη διαφορα ή είναι υπερβολή αφου η eduard δίνει τα photo etched?
3. Επεσήμανες πολύ σωστά ότι χρησιμοποιήσες το κάθετο σταθερό από της Κινετικ το κιτ. Η Κινετικ η έκδοση αυτή

πράγματι δίνει 4 κάθετα σταθερά όπου τα 2 κάνουν κ για EGM και για -5 k είναι αυτά

Το Β μπορεις να το χρησιμομποιήσεις μαζι με τι κιτ της κινετικ και να το κανεις -5 (αυτό θέλω να κάνω κ γω) και το Α μπορεις να το βάλεις στο κιτ της eduard

κόβοντας στη κεραία που έχω επισημάνει Κ είσαι κομπλε.
Αντίθετα στην έκδοση του διθέσιου της κινετικ

δίνει μόνο 3 σταθερά κ δεν μπορώ να κάνω το ίδιο για το δεύτερο κιτ της eduard

που θέλω να το κάνω BGM.
Τα γράφω όλα αυτά πρώτα από όλα για εκπαιδευτικούς / Ενημερωτικούς λόγους, κ δεύτερον για να ρωτήσω εσένα ή κάποιον άλλον φίλο αν μπορεί να μου διαθέσει το κομμάτι Α, όπως το δείχνω παραπάνω στην φωτογραφία, αν φυσικά του περισσεύει . Θα με γλίτωνε από πολύ δουλεία κ σκρατσαρισματα που όπως είχε πει κ ο Γιάννης Δόξας, αν τα ήξερε θα είχε πάρει κατευθείαν της Κινετικ
Σε ευχαριστώ κ παλι θερμά συγχαρητήρια.... Παρεπιπτώντος, δεν ξέρω, πήρε καμία διάκριση?