Εκθεση μοντελισμού Καρδίτσας λοιπόν... από τις περιπτώσεις που το σύμπαν είναι ξεκάθαρα με το μέρος σου... Οταν πριν δυό χρόνια είδα για πρώτη φορά το Thessalikon, που θα γινόταν η έκθεση, σκέφτηκα "εδώ μπορούν να γίνουν θαύματα" Πέρασε καιρός, επισκέφτηκα την Καρδίτσα αρκετές φορές ακόμα και πλέον βλέποντας την ζεστή φιλοξενία της πόλης ήμουν σίγουρος οτι εδώ μπορούν να γίνουν θαύματα. Δεν βρίσκεις παντού μαζεμένα εξαιρετική φιλοξενία, ζεστούς ανθρώπους, απίστευτο χώρο, όμορφη πόλη στο κέντρο της Ελλάδας, εύκολα προσβάσιμη από παντού.
Αλλά μιά στιγμή... ποιό σύμπαν και κουραφέξαλα, δεν τα πιστεύω κιόλας αυτά... κανένα θαύμα δεν θα είχε γίνει, αν δεν υπήρχε η πολύ μεγάλη παρέα που λέγεται Ελληνες μοντελιστές. Μιά καλή έκθεση δεν είναι ουτε η πόλη ούτε το ξενοδοχείο που την φιλοξενεί... φυσικά παίζουν κι αυτά σπουδαίο ρόλο, αλλά πάνω και πρωτα απ' όλα είναι οι άνθρωποι... αυτή η μεγάλη παρέα που μαζεύεται κατά καιρούς, κάνει την πλάκα της, περνάει τρεις πολύ όμορφες μέρες και δίνει ραντεβού για την επόμενη έκθεση... για μένα σπουδαιότερο ακόμη και από αυτήν την επιτυχία της έκθεσης, είναι το ότι η πόλη μας κατάλαβε.
Κατάλαβε οτι κάτι έγινε στα μέρη τους το τριήμερο... κι αυτό είναι πολύ σπουδαία υποθήκη για την επόμενη έκθεση.
Και για να κλείσω, αν και ξέρουμε πόσο μετριόφρων είναι και θα μου τα σούρει για οτι γράψω.
Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί, αν δεν υπήρχε ένα άνθρωπος, ένας εξαιρετικός φίλος που κάποια μέρα είδε όραμα τον άγιο Πλαστίκιο τον Μοντελιστή που του υπέδειξε το σημείο που θα έκανε μιά έκθεση. Που ξενυχτώντας εκείνος, ξενύχταγε κι εμάς και κατάφερε να συντονίσει διαφορετικούς χαρακτήρες σε ένα κοινό στοχο... προσωπικά τον ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω κομάτι αυτού του θαύματος.
Γιώργο Τέτσιο υποκλίνομαι και σε ευχαριστώ ξανά μανά ακόμα μιά φορά.