ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > GB: Dogfights: Mig21 vs MirageIII & Abrams vs T-72

M1 italeri και M1A2 Dragon

<< < (3/3)

dmoshid:
Λοιπόν αν και σκεφτόμουνα  να μην βάλω φορτώματα τελικά κάθισα και ασχολήθηκα λίγο έφτιαξα κουτιά, σάκους, μουσαμάδες, φυσικά δεν είναι βαμμένο κάτι ακόμα για ευνοήτους λογούς και από το Μ1Α1 τις ρεβελ φτιάχνω αντίγραφα τροχών και κάνιστρα για να βάλω μερικά. μέχρι στιγμής έχω φτάσει εδώ και θα ήθελα τι γνώμη σας για όπως φαίνεται; Να τα αφήσω η να τα ξηλώσω όλα και να το αφήσω γυμνό!!

Σχόλια, προτάσεις, κρίσεις και επικρίσεις όλα δεκτά προς συζήτηση
Θα επανέλθω Δημήτριος!! :wink: ::salut::

dmoshid:
Τελείωσαν και τα φορτώματα, μπήκαν, βαφτήκαν και αύριο με το κάλο θα ξεκινήσω τα ντικαλς και λίγο βρόμισμα, και λιγες φθορες. Στο Α1 έφτιαξα μάσκες και έβαψα τα σήματα, δεν μου πολύ αρέσουν και ίσως να ξανά προσπαθήσω αύριο!! Αν και χλωμό το κόβω.
Λίγες φώτο........

M1A1

M1A2

Και τα δυο μαζί........

Θα επανέλθω Δημήτριος!!  :wink: ::salut::

dmoshid:
Έφτασα στο τέλος!! Ευχαριστημένος; Νομίζω πως ναι!! Το διασκέδασα οφείλω να ομολογήσω, και μπήκαν ήδη στην βιτρίνα!! Παρόλα αυτά αν δείτε κάτι που μπορεί να διορθωθεί, μάλλον θα το διορθώσω και δεν θα το αφήσω για το επόμενο, όπως συνηθίζω!!
Μ1Α1.

Και μετά από 3-4 χρονιά από την ώρα που ξεκίνησε έφτασε ο καιρός του να τελειώσει!!!!
Μ1Α2.

Δεν ξερω αν θα επανέλθω Δημήτριος!!  :wink: ::salut::

melpas1013:
Το Α2, μου αρέσει λίγο περισσότερο, αν και έχω θέμα με την "ασάφεια" στο βάψιμο των φορτωμάτων. Η σκόνη είναι πολύ κίτρινη...

dmoshid:
Κώστα  ::salut:: , για την σκόνη έχεις απόλυτο δίκιο, και έμενα δεν μου άρεσε από την αρχή, είναι τις χαμπρολ το σαντ, όπως είπες πολύ κίτρινη. Άμα θα βρω κάποια άλλη σκόνη θα το φυσήξω και θα την αλλάξω!!  Για τα φορτώματα είχα βρει μια φωτογραφία πριν πολύ καιρό από μοντέλο που τα είχε βαμμένα έτσι, και μετά από λίγο καιρό βρήκα μια από πραγματικό που είχαν τέτοια χρώματα τα φορτώματα. Βεβαία την τελευταία φωτογραφία για κάποιο λόγο δεν μου την άνοιγε μαζί με κάποιες άλλες που είχα βρει, δεν ξέρω για πιο λόγο, άλλα δεν είναι αυτό το θέμα.  Ίσως θα έπρεπε να τα έχω βάψει πράσινα όλα άλλα το είχα βρει ενδιαφέρον χρωματικά. :wink: ::salut::

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση