ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > GB: Dogfights: Mig21 vs MirageIII & Abrams vs T-72
M1 italeri και M1A2 Dragon
dmoshid:
Θα μπω στο γκρουπ φτιάχνοντας τα δυο άρματα του τίτλου στην 1/72. Ξεκίνησα το Μ1 από την ιταλερι σήμερα φτιαχνοντας τον πύργο, και προσπαθώντας να αναπαραστήσω το χώρισμα στους τροχούς μιας και τους δίνει ένα μπλοκ. Με τα δόντια στην ερπύστρια δεν ξέρω τι να κάνω!!!
Λίγες φώτο....
Το κιτ της ντραγκον έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια, νομίζω τέσσερα και έχει φτάσει σε αυτό το σημείο.....
Τώρα για το ιταλερι ντεκαλσ δεν υπάρχουν έχουν χαθεί και θα βαφτεί με παραλλαγή ερήμου! Το ντραγκον θα γίνει με δίχρωμη παραλλαγή, και εκπαιδευτικό!!
Σχόλια, προτάσεις, κρίσεις και επικρίσεις όλα δεκτά προς συζήτηση
Θα επανέλθω Δημήτριος!! :wink: ::salut::
dmoshid:
Καλησπέρα, ο καιρός είναι ιδανικός για μοντελισμό, όποτε τελείωσα με τις ρόδες και τα δόντια τις ερπύστριας, ελπίζω αύριο να ξεκινήσω το καλάθι.
το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι και καλύτερο άλλα θα αρκεστώ σε αυτό.
KWSTAS:
Spoiler (hover to show)Τι το 'θελες βρε άνθρωπε το κιτ της Ιταλεύρι
που φαίνεται ότι είναι το παλιό Esci; Κάτι τέτοια
τα μεταχειρίζομαι για καννιβαλισμό στα scifi
θέματά μου. Οι ερπύστριες ιδίως που είναι
φλατ εσωτερικά είναι ότι πρέπει. ::salut::
dmoshid:
Κώστα το ξέρω ότι έχω μπλέξει με αυτό!!! Αλλά....
Τώρα το καλάθι προχώρησε και μένει να μπει στην θέση του, και να δω πως θα τα ταιριαξω όλα μαζί!! Γιατί δεν το κρύβω ότι το καλάθι μου άρεσε πολύ, άλλα δεν μου αρέσουν τα πλαϊνά τώρα!!!!
Επίσης διορθώθηκε και το καλάθι στο Μ2 γιατί καθόταν στραβά, νομίζω ότι είναι καλύτερο τώρα.
dmoshid:
Βήμα βήμα προχωράει, έτσι λοιπόν ξήλωσα τα πλαϊνά καλάθια που είχε το κιτ και αντικαταστάθηκαν με κατασκευή από αλουμινοφυλο και σύρμα όπως και το πίσω καλάθι!!
Δεν είναι τέλειο άλλα το προτιμώ από το καλάθι που έδινε το κιτ! Και με τα φορτώματα, αν θα μπουν θα ξεγελάει ακόμα περισσότερο!!! ::glossa::
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση