Υπάρχει ποσότητα για έναν ακόμα ΟΤΤΟ, και θα μπορούσε να σου αποσταλεί. Το θέμα είναι ότι πηγαίνοντας την προηγούμενη εβδομάδα να στε'ιλω του TDM900, τους θυμήθηκε στο ταχυδρομίο της περιοχής μου, ότι δε μπορώ να στείλω από κει υγρά σε πλαστικό μπουκάλι, έστω και αν είναι μέσα σε καλό κουτί κτλ(αυτό σημαίνει φίλε TDM900 ότι δεν έχει φύγει ακόμα). Πρέπει να πώ ότι έχω στείλει σε πάνω από 4 άτομα υγρό με τον τρόπο αυτό και δε μου είχαν πει τίποτα.
Οι εναλλακτικές πλέον είναι δύο. Η θα τα στείλω από την αντίστοιχη υπηρεσία των ΕΛΤΑ που είναι κάπου στην Κουμουνδούρου(ούτε αυτοί ξέρουν ακριβώς), ή θα τα αποστείλω με το ΚΤΕΛ, (Αιτωλ/νίας και Ημαθίας αντίστοιχα). Νομίζω ότι αν τα στείλω με το κτελ και λιγότερο θα είναι το κόστος και πιο γρήγορα θα τα πάρετε. Πείτε μου οι δύο ενδιαφερόμενοι τι προτιμάτε και αν μπορείτε να παραλάβετε με τον τρόπο αυτό(θα πρέπει να πάτε από τα Κτελ για να πάρετε το δέμα), οπότε να κανονίσω μέσα στη βδομάδα να τα στείλω. (ΟΤΤΟ στείλε μου με ένα Pm τη δ/νσή σου)
Χάρη μάλλον θα χρειαστούμε υλικό καθώς και τα τελευταία αποθέματα από τον Corto, θα φύγουν όπως είδες παραπάνω. Take your time στην αποστολή, δε θα πάθουμε τίποτα να καθυστερήσουμε και κανά δυο μέρες ένα μοντελο...