ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > GB: Dogfights: Mig21 vs MirageIII & Abrams vs T-72

M1A1 Abrams Tamiya Operation Desert Storm

(1/14) > >>

piaggio250:
Ξεκίνημα στο GB με το κιτ της Tamiya με τα γνωστά λαθάκια και παραλήψεις αλλά και την άψογη εφαρμογή και την σαφήνεια στις οδηγίες. Η κατασκευή θα γίνει από το κουτί με ίσως την προσθήκη του σετ της Eduard για τις γρίλιες και τη σίτα του καλαθιού capital control επιτρέποντος. Εχω προχωρήσει την συναρμολόγηση απροβλημάτιστα εκτός από την αντιολισθητική επιφάνεια που μετά από διάφορες δοκιμές-τρόπους και την προτροπή του φίλου και μέλους "ΛΕΥΤΕΡΗΣ" έγινε με ένα είδος ψιλής άμμου πάνω από αραιωμένη ατλακόλ. Η αρχική επίστρωση φάνηκε λίγο χοντροκομμένη και έτσι αφού αφαιρέθηκε ξαναπεράστηκε με ποιό ψιλό υλικό τη δεύτερη φορά. Δυστυχώς οι φωτό είναι από την πρώτη προσπάθεια, για τη δεύτερη θα ανεβάσω τις φωτό αύριο.

piaggio250:
Λίγο καλύτερη η antislip.
piaggio250:
Προχώρησα τη συναρμολόγηση χωρίς κόλλα για τσεκ αλλά και πάλι η  εφαρμογή είναι τέλεια.

 

Μετά από ψάξιμο τα χρώματα που αναφέρονται για την παραλαγή είναι τα παρακάτω με διάφορες αναμίξεις, πιστεύω ότι στο μάτι ταιριάζει η τέταρτη απόχρωση στη φωτό.

gtdeath13:
Ωραία δουλειά μέχρι τώρα, πολύ καλή η αντιολισθητική.  ::thumbleft:: ::thumbleft::
Για το χρώμα συμφωνώ με την επιλογή σου, αν και πάντα μπορείς να επέμβεις με κάποιο φίλτρο σε μια απόχρωση που δεν είναι αυτή που θέλεις εξαρχής.

Τι ερπύστρια θα βάλεις;

Στην άκρη της κάνης κάτι δεν μου κάθεται καλά στο μάτι. Τι λείπει ή τι έχεις βάλει;

piaggio250:
Νίκο έχω της bronco αλλά όπως είπες δεν κάνει για desert storm και λόγω capital control θα πάει μάλλον με την βηνυλίου. Την κάνη απλώς την έχω τρυπήσει αν βλέπεις κάτι πες μου να διορθωθεί.


Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση