gkontong, T.Tasos, Ελιξ-ιριος, tito, raziera, dtg και FOX-3 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια, η πραγματικότητα (και σιγουρα γνωρίζετε πιο πολλά από εμένα) είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά δεδομένα για τον συγκεκριμένο τύπο στην υπηρεσία της ΕΒΑ, πιθανόν σε κάποιο συρτάρι να βρίσκονται κάποιες φωτογραφίες που να το απεικονίζουν αλλά να μην τις έχουμε δει ποτέ. και γιατί το λέω αυτό: πριν από μερικές ημέρες μιλούσα με ένα συνάδελφό μου ο οποίος δεν γνωρίζει κάτι για το Hobby και μεσα στην συζήτηση κλπ κλπ μου είπε ότι ο πατέρας του ήταν πιλότος το 40 και μετα στην Αφρική σε Avro Anson και θα μου δώσει φωτογραφίες καθώς και το ημερολόγιο του για να το μελετήσω!!! Συνεπώς όπως εγώ βρήκα αυτό το δεδομένο μπορεί κάπου να υπάρχει υλικό που να μην το έχουμε υπόψη μας. Από την άλλη πλευρά είδικά όσον αφορά τις φιγούρες π.χ. τα πρόσωπα που έχουν σκαλιστεί δεν αναπαριστούν πιστότητα στην απόδοση αλλά ρομαντισμό στην δημιουργία και αυτό κάνει τον μοντελισμό ιδιαίτερο, έτσι δεν είναι; Και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ και καλό μοντελάρισμα!