ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > GB: Dogfights: Mig21 vs MirageIII & Abrams vs T-72
MIG-21PF, Phantom Killer (Fujimi 1:72)
Sakis900:
Για σας! Συμμετέχω και εγώ με το εν λόγω κιτ. Vietnam era για να μην ξεχνιόμαστε! Θα κάνω το 4326 με τις 13 καταρίψεις. Σκέφτομαι να το κάνω όπως στη φωτο, πάνω σε βάση, αλλά από την άλλη δεν θα ήθελα να το κάνω τόσο παρατημένο... (θολή καλύπτρα κλπ.) Είδομεν!
Out of the box που λέμε. Έχω και ένα κάθισμα Pavla SK-1 που φορούσαν αυτά αλλά είναι λίγο μεγαλύτερο και ψηλότερο απ' ότι επιτρέπει το cockpit της Fujimi οπότε το άφησα στην άκρη. Έτσι κι αλλιώς θα έχω την καλύπτρα κλειστή οπότε χρησιμοποίησα το μανίσιο. Έβαψα το cockpit, πολύ καλό ανάγλυφο, το έκλεισα, μπήκε και η καλύπτρα και επόμενο βήμα το βάψιμο.
nosdio:
Πολυ ομορφο κιτακι και ωραια μεχρι εδω..μη το κανεις παρατημενο..φθορισαμενο με λαδακια ναι αλλα οχι εγκαταληψη..μαχιμο!!! :mrgreen:
ελπιζω τα σηματα της fujimi να ειναι ΟΚ
montelakias:
Σάκη καλή επιτυχία με αυτή την συμμετοχή σου, αν και είναι εγγυημένη με τέτοιο δυναμικό ξεκίνημα! ::salut::
Amen:
Που το βρήκες το κιτ ρε άτιμε; Mig-21PF? Respect!
To ξέρεις ότι ειναι λίγο σπανιο να βρεις mig-21PF (με καλύπτρα να ανοιγει μπροστά όπως στο Mig-21F-13) στην 1/72?
Ολα τα mig-21 που κυκλοφορουν εχουν την καλυτρα απο bis, MF, PFM κτλπ που ανοιγει απο τα πλάγια, και έχει ή δεν έχει απλά το περισκόπιο.
Δε το κάνεις τίποτα άλλο; Σε vietnam κάνεις και το PFM απο RV aircraft.
Να κοιτάξω τι έχω απο ντεκαλς άμα θες. ::salut::
felix:
Ένα ένα μας τα ξεφουρνίζεις Σάκη!! ::thumbleft::
Πολύ όμορφο το κόκπιτ και είσαι ήδη έτοιμος για βαψίματα!! Πραγματικά σε χαίρομαι και σε ζηλεύω.
Καλή συνέχεια εύχομαι και συμφωνώ με το Γιάννη, μην το κάνεις παρατημένο, καλύτερα μάχιμο με έντονες φθορές, λαδιές κτλ. ::salut::
Υ.Γ.: Το χρώμα κόκπιτ είναι ο ίδιος συνδιασμός χρωμάτων που χρησιμοποίησες και στο Mig-25?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση