Αποστολέας Θέμα: Honda NSR500 84'  (Αναγνώστηκε 1615 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bob lee

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: χαλκϊδα
  • modelclub.gr
Honda NSR500 84'
« στις: Ιουνίου 30, 2015, 10:29:53 μμ »
Ήρθε ο καιρός να σταματήσω να φτιάχνω άρματα διοράματα φιγούρες κ.λ.π και να ασχοληθώ με τον  ερωτά μου:τις μοτο
Ξεκινώ ένα ιστορικό μηχανάκι αυτό που ένας πιτσιρικάς ο fredee Srenser το 1984 πήρε το πρωτάθλημα στα 500cc άλλα και στα 250cc[/img] (την ίδια χρονιά).
Το μοντέλο είναι τής tamiya από τις τελευταίες τις κυκλοφορίες ::salut::
Η συνεχεία προσεχώς... 

Αποσυνδεδεμένος KOM660

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • modelclub.gr
Απ: Honda NSR500 84'
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 30, 2015, 11:57:52 μμ »
Καλος ηρθες φιλε μου στις μοτοσυκλετες. Υπεροχο θεμα για εκκινηση. Θα παρακολουθω με ενδιαφερων.

Αποσυνδεδεμένος bob lee

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 28, 2015, 08:33:38 μμ »
και η εργασίες συνεχίζονται αδέλφια .
Μετά από ένα διάλειμμα λόγω τραυματισμού του μηχανικού στα pits το κατασκευαστικό κομμάτι θα συνεχιστεί έστω και αργά έστω και με ένα πόδι

Αποσυνδεδεμένος KOM660

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 29, 2015, 02:55:26 μμ »
Πολυ ωραιο γινετε φιλε μου. Το πλαισιο με τι το εχεις βαψει? Ρωταω γιατι στα πλαινα το χρωμα εχει στρωσει ωραια
σαν να ειναι βαμμενο με αερογραφο ενω στην πανω πλευρα μοιαζει σαν να ειναι βαμμενο με πινελο. Τονισε λιγο αν θες τις μικρολεπτομεριες γενικοτερα οπως οι βιδες πχ. Τα σωλινακια της tamiya ειναι χονδρα για την κλιμακα, αν τα αλλαξεις με λεπτοτερα θα βελτιοθει κατα πολυ η αληθοφανεια.
Καλη συνεχεια και καλη αναρρωση.
Φιλικα Κομνηνος. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος bob lee

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 30, 2015, 11:00:12 πμ »
Καλή μέρα φίλε Κομνηνέ.
Το πλαίσιο είναι βαμμένο με το 191 habrol  .Το ψαλίδι αντιθέτως είναι με το 56 της habrol   όλα με αερογράφο .
Οι βίδες είναι όσες πρέπει βαμμένες άλλα δεν φαίνονται στις φωτο.
Όντος τα σωληνάκια της μάνας του είναι απαράδεκτα για αυτό και εγώ κράτησα μόνο τα μπουζοκαλώδια και τα υπόλοιπα τα άλλαξα με  άλλα ποιο λεπτά .
Σε ευχαριστώ για ότι γράφεις βλέπω ότι έχουμε κοινά ενδιαφέροντα (τις μοτο και τους αγώνες τους ) και περιμένω τις οποίες παρατηρήσεις - συμβουλές πριν τελειώσω το μοντέλο με ενδιαφέρον.     

Αποσυνδεδεμένος KOM660

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 01, 2015, 11:19:18 πμ »
Καλημερα. Για πιο λογο επελεξες να βαψεις με διαφορετικα χρωματα το πλαισιο και το ψαλιδι?
Ειμαι στην διαθεση σου  αν μπορω να βοηθησω σε κατι.
Ναι, απ'οτι φαινεται εχουμε τα ιδια ενδιαφεροντα κριμα που δεν ειμαστε κοντα να κανονιζαμε να δουμε μαζι αυριο τα superbike και να γνωριστουμε.  :) ::salut::

Αποσυνδεδεμένος bob lee

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 01, 2015, 01:53:01 μμ »
Το ψαλίδι έχει διαφορετική κατεργασία από ότι το πλαίσιο όπου είναι ποιο γλιστερό (φαίνεται στις φωτογραφίες στις έγχρωμες άμα το προσέξεις γιαυτό και διάλεξα διαφορετικά χρώματα αλουμινίου. 

Αποσυνδεδεμένος bob lee

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 07, 2015, 08:50:18 μμ »
Και η προετοιμασίες για τον αγώνα συνεχίζονται αδέλφια.
Μόνο που η εγώ ξέχασα πως βάζουν τα decals η ο ταμίγιας τα έχει κάνει έτσι ώστε να σπάνε με το παραμικρό.
Αναγκάστηκα να κάνω τα μπλε βαφτώ αλλά να κάνω και τα   naberplate  βαφτά γιατί διέλυσαν αυτό ούτε στον αντίπαλο μου 
Δεν πειράζει όμως θα το πιούμε και αυτό το πικρό ποτήρι.       

Αποσυνδεδεμένος KOM660

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Απ: Honda NSR500 84' Αλλα
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 09, 2015, 01:08:51 μμ »
Ξέραμε οτι κάποια παλιά κιτ της tamiya είχαν θέμα με τις χαλκομανίες..Αλλά να συμβαίνει το ίδιο και με αυτό το κιτ που είναι σχετικά καινούρια κυκλοφορία είναι απαράδεκτο.
Καλό κουράγιο λοιπόν τώρα Μπάμπη. Δεν ξέρω μήπως σε βοηθούσαν οι χαλκομανίες άλλων κατασκευαστων που εχουν κυκλοφορήσει για το μοντέλο αυτό. Βέβαια το κόστος είναι ένα θέμα. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος bob lee

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 14, 2015, 01:22:21 μμ »
Φίλοι αγωνομοντελιστές καλημέρα .
Η κατασκευή ολοκληρώθηκε

Προσθήκες έγιναν στα καρμπιρατέρ (με σίτες οπού δεν υπήρχαν στο κιτ ,ανθρακονημάτινο πίσω δισκόφρενο προστατευτικά αυτοκόλλητα σε ντεπόζιτο και ψυγείο καθώς και ότι αντικαταστήθηκαν τα περισσότερα καλώδια-ντίζες με ποιο λεπτά 

Tags: