Που πας και τα ξεθάβεις, μου λες;
Λοιπόν, ότι πω είναι προσωπική άποψη και οι γνώσεις μου για τη φωτογραφία είναι ελάχιστες οπότε μην ορμήξετε όλοι μαζύ!
Πάμε λοιπόν, η φωτογραφία είναι υπερφωτισμένη για να μπορέσει ο φωτογράφος να βγάλει καθαρά το όχημα. Προσέξτε πως το πάνω μέρος των δέντρων με τα φυλλώματα έχει "καεί" και δείχνει άσπρο ενώ την ίδια ώρα οι λεπομέρεις του εδάφους κάτω από εμπρός όχημα και στη σκιά είναι ξεκάθαρες. Ετσι λοιπόν το πίσω όχημα το οποίο φωτίζετε μπορεί να είναι από ανοικτό γκρί μέχρι και άσπρο αλλά το εμπρός όχημα, ειδικά η αριστερή πλευρά του που δεν φωτίζετε (προσέξτε τις σκιές) δεν έχει "καεί" από την υπερέκθεση οπότε μπορούμε να δεχτούμε πως παρουσιάζει τη σωστη τονικότητα στο film. Αυτό όμως δε μας λύνει το πρόβλημα του χρώματος του οχήματος. Αλλά η φωτογραφία βοηθάει, προσέξτε το άνω μέρος των λευκών (αν θυμάμαι καλά) πηλικίων των αστυνομικών... συγγνώμη των χωροφυλάκων. Δείχνει να έχει την ίδια τονικότητα με το όχημα.
Εν ολίγοις αν όντως τα πηλίκια ήταν λευκά και με βάση την παραπάνω ανάλυση (τρομάρα μου) είμαι αρκετά σίγουρος πω το εν λόγω όχημα είναι άσπρο.