Βασίλη αν και καθυστερημένα σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, το μοντέλο έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό και σήμερα, με το θερμόμετρο να πλησιάζει τους 40 βαθμούς, βρίσκω την ευκαιρία να ολοκληρώσω την παρουσίαση της κατασκευής του.
Τελευταία βήματα με βάψιμο των κινητήρων? κατεύθυνσης, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι, με βάση τις φωτογραφίες του "πραγματικού" αφού προηγήθηκε το ανάλογο μασκάρισμα
Στην συνέχεια περάστηκαν μερικά χέρια ακρυλικό ματ της Gunze με ενδιάμεσο πέρασμα με ελαφρύ wash με λάδια σε ανοιχτή γκρι απόχρωση και αφέθηκε να στεγνώσει για μερικές εβδομάδες.
Τελευταίο βήμα του βαψίματος, χρησιμοποιώντας την νέα ελαστική ταινία της Tamiya βάφτηκαν οι εξαγωγές των κινητήρων με nato black. Ένα έχω να πω για την ταινία, είναι απίστευτος ο τρόπος που ακολουθεί τις καμπύλες, με γλύτωσε από ώρες μασκαρίσματος, το δε αποτέλεσμα ήταν άψογο, τα εύσημα μου στην εταιρεία!
Το μοντέλο τελείωσε, έγιναν σε ορισμένα σημεία κάπνες χρησιμοποιώντας το soot από το σετ της Tamiya weathering master λίγο περίεργη η επιλογή μου σε πάστελ αλλά μου δίνει μεγαλύτερο έλεγχο σε σχέση με τα pigment τύπου Mig.
Το τελειωμένο μοντέλο καταφέρνει να είναι μια αυθεντική αναπαράσταση του studio model υπό κλίμακα, ο κόπος και ο χρόνος που αφιερώθηκε για να έχω αυτό το αποτέλεσμα το κατατάσσει στα δύσκολα μοντέλα που απαιτούν από τον μοντελιστή μια σχετική πείρα σε αντίστοιχα κιτ ρητίνης
Ελπίζω να σας αρέσει!