ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > GB: Dogfights: Mig21 vs MirageIII & Abrams vs T-72

Mig-21F-13, Revell 1/72

(1/8) > >>

Amen:

Μετά από το ξυλίκι που είχε πέσει με τη προηγούμενη κατασκευή άφησαμε κάτι ανοιχτές διαφορές..

Και όπως είχα πει τότε ήρθα να κάνω. Εξ αρχής με alclad, σωστή εισαγωγή και μερικά καλούδια ακόμη.

Επίσης για 1η μου φόρα έκοψα flaps. Δυσκολάκι και χρονοβόρο το βρήκα οπότε το άλλο φτερό τα άφησα για μετά.  :lol:

Για παραλλαγή - εθνικότητα δεν έχω αποφασίσει ακόμη.

Στη αρχη έλεγα για συριακό πράσινο ερήμη μιας και έχω καρτέλα begemot.
Μετα έλεγα για μεταλλικό Συριακό ώστε να ειναι σαν και τα πρώτα που έιχαν έρθει αλλά και ποιο σπάνιο μοντελιστικά. Την υποσημείωση στην φώτο εγώ την έβαλα μετά απο διασταύρωση πληροφοριών..

Τώρα λέω να κάνω το Φιλανδικό που ήθελα να κάνω εξ αρχής για να μπεί στη συλλογή με τα άλλα Φιλανδικά που έχω. Ξέρω για το GB θα ταίριαζε το Συριακό ή κάνα Αιγυπτιακό άλλα έχει ο Θεός... σκέφτομαι και για άλλες συμμετοχές..

montelakias:
Ουαου......που θα έλεγε και ο Βαρουφάκης! :o Άρη έχεις ψύχωση με το συγκεκριμένο μοντέλο. Εγώ παντός περίμενα να
πιάσεις κανένα R.V, άλλα και αυτό το Revellακι είναι υπέροχο κιτ.
Τώρα για τα flaps δεν ξέρω με ποιο τρόπο κόβεις το πλαστικό, εγώ το κόβω με  τον κοφτή ανάποδα σαν να χαράζω, κόβεται ποιο εύκολα έτσι.
Και άλλες συμμετοχέες ? Μπράβο βρε φίλε καλή συνεχεία! ::salut::

Amen:
χαχαχα  :lol:

Γενικώς τρώω κολλήματα με τα θέματα και το συγκεκριμένο με είχε λιώσει στα απανωτά ρεσέτ τη προηγούμενη φορά , οπότε λέω να πάρω το αίμα μου πίσω  :twisted:

Θα ξεκινήσω και RV αφού κάνω ένα. Έχω να πιάσω μοντέλο κάτι αιώνες να θυμηθώ λίγο τεχνικές και πως πιάνετε ο αερογράφος!  :lol:

Για τα φλαπς πήγα λίγο λίγο με photoetch προιονακι απο RB productions. Ο κόφτης θεωρώ έχει πολύ παχιά λεπίδα για την κλίμακα και δεν το επιχειρώ. Θέλω να πάρω να δοκιμάσω και κάτι πριονάκια της τρουμπέτας που μου είχε προτείνει ο Νώντας. Για τα εργαλεια πιστεύω θέλει δοκιμές και ότι βολεύει στον καθένα.

Σε ευχαριστώ Χάρη θα τα πάμε μαζί τα μιγκάκια.

labros87:
Στο συγκεκριμένο GB είσαι αυτό που λέμε "λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;"  ::glossa:: Φυσικά και σε περίμενα με migάκι. Έχεις μαζέψει και καλούδια βλέπω, μια χαρά! Ξέρω ότι θες να πας για το Φιλανδικό αλλά και το Συριακό με την τρίχρωμη είναι πανέμορφο.

::salut::

Amen:
Ναι ρε συ ντροπή να μην μπω και εγώ!

Με τα συριακά ξέρεις τι γίνετε; Ειναι όλα υποθετικά δεν ύπαρχουν φωτο, τουλάχιστον από F-13. Και αυτα τα ilustrations αποδείχτηκαν από τους ίδιους που βγάλαν τη βιβλιογραφία λάθος αργότερα.Τουλάχιστον για τα roundels.

To ποιο safe για Συριακό θα ήταν μέταλλο!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση