::salut::Για χαρά σε όλους τους μοντελιστές, και συγχαρητήρια για το υπέροχο πολύ διαφωτιστικό site. Ασχολήθηκα για πρώτη φορά με τα μοντέλα στα 13 μου έως περίπου και 17 χρόνων, οι κατασκευές μου ήταν απαίσιες έως και σχετικά καλές προς το τέλος της καριέρας μου. Η αγάπη μου είναι τα μαχητικά αεροπλάνα και αυτός ήταν και ο λόγος που άρχισα να ασχολούμαι με αυτό το θαυμάσιο χόμπι, καθώς μπορούσα να θαυμάζω τα αεροσκάφη στο σπίτι μου υπό κλίμακα.φυσικά ούτε λόγος για Wathering και άλλες τεχνικές που αναδεικνύουν το μοντέλο,το βάψιμο γινόταν πάντα με πινέλο και τα χρώματα της παραλλαγής δεν ήταν πάντοτε τα σωστά γιατί τα διάλεγα με το μάτι ??? τουλάχιστον στην αρχή.Τώρα στα 32 μου αποφάσισα να ξανά ασχοληθώ και καθώς πιο ώριμος και με την βοήθεια του αρτιου site που φτιάξατε θα πειραματιστώ πάνω σε αρκετές τεχνικές για να πετύχω ένα καλό αποτέλεσμα.η πρώτη μου προσπάθεια είναι ένα Α10 της revell σε κλίμακα 1/48 που έχω μόλις τελειώσει το στάδιο τις βαφής με αερογραφο (ειναι η τρίτη προσπάθεια) και τώρα πρέπει να το περάσω με βερνίκι για να μπούνε οι χαλκομανίες.Αυτά τα λίγα από μένα και εύχομαι καλές κατασκευές σε όλους σας.