Αποστολέας Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ! Αναζητούνται φώτο απο Ρωσικά υπόστεγα Β'ΠΠ  (Αναγνώστηκε 2509 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *

:D :D :D
Καλημερα σε ολους μετα απο καιρο στο forum...(αν και τα λεμε στα meetings) :D :D :D
θα ηθελα τη βοηθεια σας (ιδιως των ιντερνετακιδων) για ενα διοραμα που εχω ξεκινησει ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΦΩΤΟ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΣΤΕΓΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ/ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ/ΜΕΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΘΗΚΗ/ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕ ΡΩΣΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ κατα τη διαρκεια του ΒΠΠ...

καθοτι το θεμα σπανιο και εχω πελαγωσει καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη!!

ΥΓ αν δε με βοηθησετε θα αυτοπυρποληθω σε ενδειξη διαμαρτυριας στο καφε το σαββαττο και δεν θα εχετε μερος μετα να πινετε καφε!!! :evil:
  [img]http://i365.photobucket.co

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ! Αναζητούνται φώτο απο ρωσικά υπόστεγα ΒΠΠ...
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 14, 2006, 11:24:00 πμ »
καλημέρα και από μενα. το παρακατω λινκ έχει 23.000 φωτό ρώσικα, αναέμεσα τους και οχήματα αεροδρομίων, δεν ξερω εαν έχει κατι σχετικό και με κτίρια.

http://www.photoka.info/english.htm

Ενναλακτικά σου παραθετω όμως και μία τρομερή φωτό ενός Μιg-3 σε φάση συντηρησης/ φόρτωσης. Υπόψη υπάρχουν σε 1/72 έλκηθρα!

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 14, 2006, 11:36:53 πμ »
σε συνεχεια του προηγούμενου, θυμηθηκα οτι έχω και άλλες δύο μικρές φωτό από ρώσσικο αεροδρόμιο, οπου φαίνονται στο βάθος καποια κτισματα.
Ως αυτοκινητάκιας δεν ξερω πολλές λεπτομέρειες περα οτι είναι τραβηγμένη την άνοιξη του 42 κατά την βράβευση της μονάδας καταδιωκτικών που προστάτευε την Μοσχα.. Τα τρία "επετειακά " γράφουν για τον Στάλιν, για την Πατρίδα και γαι το Κομμουνιστικό Κομμα . Στην δέυτερη νομίζω φαίνεται ένα λεωφορείο!

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 14, 2006, 08:12:12 μμ »
αυτό πως σου φαίνεται?
http://ultrashare.net/hosting/fl/3a5bead921/

σε παρακαλώ μην αυτοπυρποληθείς.

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 15, 2006, 09:03:48 πμ »
καλοοο....ευχαριστω πολυ για τις εικονες ακομα τις ψαχνω...μολις τις δω ολες θα σου πω αν θα βαλω μπουρλοτο η οχι ? :lol: :lol: :lol:
  [img]http://i365.photobucket.co

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 15, 2006, 10:21:37 πμ »
Να λές παλι καλά που βρήκα και αυτές γιατί δεν ασχολούμαι με στρατιωτικά θεματα , αλλά με αυτοκίνητα. Δεν σε έχει βοηθήσει κανένας άλλος, γιατί??

Αν τελικά αυτοπυρποληθείς, σε παρακαλώ κοίτα το θεμα " ένας θρύλος πεθαίνει". Εαν κάνουν  internet cafe to C-47 έξω από το δημαρχείο ελληνικού, μπορείς σε παρακαλώ να αυτοπυρποληθείς εκεί πέρα?

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 15, 2006, 01:50:20 μμ »
Απόστολε ότι κατάφερα να βρω μετά από αρκετό ψάξιμο:

Αυτή είναι μεν από Ισπανικό εμφύλιο αλλά θυμίζει πολύ, μεγάλα υπόστεγα που χρησιμοποιούσαν οι Ρώσοι για κατασκευή και μετατροπές σε αεροσκάφη.

Αυτές για όσον αφορά το γέμισμα της βάσης που ετοιμάζεις:

Εψαξα ,χωρίς υπερβολές,καμμιά εικοσαριά βιβλία ,και 10Gb σκληρού για Ρώσικα θέματα,και μόνο αυτά βρήκα.
Στην συντριπτική πλειοψηφία των φωτό που έχω,τα αεροσκάφη συντηρούνται από το προσωπικό "χύμα' στις περιοχές διασποράς ή στην καλύτερη περίπτωση βρίσκονται σε καμουφλαρισμένα με κορμούς δέντρων.
Θα έλεγα οτι μπορείς άνετα να αυτοσχεδιάσεις ,βασισμένος στις φωτό αυτές και στην κοινή λογική και να φτιάξεις ένα πολύ καλό υπόστεγο .
Αυτό, ούτως ή άλλως ,έκαναν και οι Ρώσοι. :D

Την ιδέα της αυτοπυρπόλησης τώρα,θα έλεγα να την κρατήσεις,για την μέρα που θα αρχίσεις να ποστάρεις φωτό... :twisted: :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 15, 2006, 02:40:15 μμ »
Ωραίες φωτογραφίες Μάστορα (όνομα και πράγμα ε)...έψαχνα κι εγώ αλλά δεν έιχα βρει κάτι ικανοποιητικό. Όπως και η δραστηριότητα γύρω από τα αεροσκάφη./

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 27, 2006, 05:25:53 μμ »
Απόστολε κάποιες ακόμα που βρήκα, είναι από το 1924, αλλά δεν νομίζω να άλλαξαν πολλά μέχρι τον πόλεμο του '40.

Tags: