ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > GB: Dogfights: Mig21 vs MirageIII & Abrams vs T-72

Iraqi Air Force Mig-21MF (Fujimi 1/72) - The End!

(1/14) > >>

labros87:
Η συμμετοχή μου στο GB θα είναι με το 72άρι mig της fujimi.

Θα προσπαθήσω να κατασκευάσω αυτό του προφίλ

Οι μόνες προσθήκες που έκανα ήταν ρητινένια σωστή καμπούρα της Quickboost και αν βρω θα πάρω και ένα ρητινένιο κάθισμα μιας και του κιτ είναι για πέταμα. ::glossa::
Λίγες φωτό από την μικρή μέχρι τώρα πρόοδα. Αυριο έχει βάψιμο του cockpit, μασκάρισμα σε διάφανα και άλλα ώραία. :wink:

Amen:
I love 21's.
Δώσε πόνο Λάμπρο!! Πότε το έκλεισες κιόλας ρε θηριο;
Πες μου ότι θα το κάνεις με τον νεο σου αερογράφο;

montelakias:
Δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι θα ξεκίναγες πρώτος, :!: και είμαι σίγουρος ότι δεν θα φτιάξεις μόνο ένα. :mrgreen:
Μας πέταξες και ένα βελτιωτικό έτσι να μας τρέχουν και τα σάλια, μπράβο ρε ώσπου να ποστάρουμε εμείς εσύ
θα έχεις τελειώσει. Αυτό κύριε δεν είναι συναδελφική αλληλεγγύη. :twisted:

labros87:

--- Παράθεση από: Amen στις Μαΐου 05, 2015, 02:11:19 πμ ---I love 21's.
Δώσε πόνο Λάμπρο!! Πότε το έκλεισες κιόλας ρε θηριο;

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Παράθεση από: montelakias στις Μαΐου 05, 2015, 06:03:58 μμ ---Δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι θα ξεκίναγες πρώτος, :!: και είμαι σίγουρος ότι δεν θα φτιάξεις μόνο ένα. :mrgreen:
Μας πέταξες και ένα βελτιωτικό έτσι να μας τρέχουν και τα σάλια, μπράβο ρε ώσπου να ποστάρουμε εμείς εσύ
θα έχεις τελειώσει. Αυτό κύριε δεν είναι συναδελφική αλληλεγγύη. :twisted:

--- Τέλος παράθεσης ---
Έχω βάλει στόχο φέτος να μειώσω το στοκ οπότε φτιάχνω μετά μανίας! Άφήστε που από δουλειά δεν ξεκιναω ακόμα οπότε χρόνος υπάρχει. :mrgreen:

Άρη με το εργαλείο θα βαφτεί, τα εγκαίνια θα γίνουν με το μιγκάκι.  ::glossa:: :D

labros87:
Λοιπόν στο κατασκευαστικό τώρα, μετά από έρευνα ημερών διασταύρωσα το παρακάτω προφίλ οπότε συνεχίζω με αυτό.

Με το μοντέλο βρίσκομαι εδώ και ετοιμάζομαι να ρίξω αστάρι. Λογικά αύριο ξεκινάει το βάψιμο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση