ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > GB: Dogfights: Mig21 vs MirageIII & Abrams vs T-72
Mirage III CJ IAF, Eduard 1/48
Amen:
Ωχ άστο καλύτερα,το έχω πάθει και εγώ με το su-7 της Modelsvit και ενώνοντας τις τώρα φαίνονται στραβά!
montelakias:
Pez αυτό το φερόμενο με τις γραμμές είναι συχνό στα κιτ ακόμα και τον καλύτερα εταιρειών και αντιμετωπίζεται
μόνο αν σβήσεις την γράμμωση από την μια πλευρά και επαναχαράξεις. Τώρα τελειωμένο συμφωνώ και εγώ ότι δεν
το αγγίζουμε αλώστε είναι τόσο ωραίο το αστέρι σου που που δεν χαλάει την όλη καλή εικόνα, και αν δεν το ελεγε
ο ʼρης ούτε που θα το πρόσεχα.
Συγχαρητήρια για τον τερματισμό σου. ::salut:: ::salut::
Pez:
Σε ευχαριστώ μοντελάκια!
Η αλήθεια είναι πως προσωπικά πρώτη φορά το συναντάω... Όσο για το ξαναχαράξω το μισό αεροπλάνο, καλύτερα ::Guillotine::
tony PRO:
Ωραία κατασκευή και λεπτομέρια συν τα λάδια.
Την επαναχάραξη μην τη φοβάσαι, στα 48αρια είναι πιο εύκολη. Πάρε καμιά μεγάλη βελόνα πλεξήματος (απ'αυτή που η μυτούλα γέρνει στην άκρη:: έχει πιο ελεγχόμενα αποτελέσματα) είτε το ειδικό εργαλειάκι για μοντέλα. ::salut::
Pez:
Σε ευχαριστώ!
Έχω ένα εργαλείο για τη χάραξη αλλά δεν του έχω πάρει τον αέρα είναι πολύ εύκολο να μου φύγει η γραμμή. Μετά το Mirage έκανα ένα Hurricane στο οποίο επαναχάραξα την πολύ λεπτή γράμμωση για εξάσκηση, βήμα βήμα θα του πάρω τον αέρα τουλάχιστον για τα απλά.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση