ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > GB: Dogfights: Mig21 vs MirageIII & Abrams vs T-72

Σχετικά με το GB: Dogfights - Mig21 vs MirageIII & Abrams vs T-72

(1/23) > >>

gkontog:
Η μονομαχία σαν έννοια είναι πιθανότατα τόσο παλιά όσο και ο πόλεμος. Η έκβαση της αναμέτρησης δύο αντιπάλων, συνήθως οι δύο καλύτεροι της κάθε πλευράς κάποιες φορές έκρινε την έκβαση πολεμικών συγκρούσεων. Θέματα τιμής ήταν ο συνηθέστερος λόγος μίας μονομαχίας και σχεδόν πάντα πίσω από τους λόγους κρυβόταν και κάποια γυναίκα. Μπορεί να σας φανεί παράξενο αλλά η μονομαχία με πιστόλια ήταν και ολυμπιακό άθλημα και μάλιστα  δημοφιλές, ειδικά στους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 1906. Επίσης, μη νομίζετε πως η μονομαχία είναι κάτι που έχει να κάνει με τον Μεσαίωνα, η Αυστροουγγρική Αυτοκρατορία έθεσε εκτος νόμου τις μονομαχίες το 1917 και η ναζιστική Γερμανία το 1937, αν και η νομική διαμάχη κράτησε μέχρι το 1951! Στις μέρες μας, οπλικά συστήματα μονομάχησαν στο πεδίο της μάχης στα πλαίσια πολεμικών συγκρούσεων και κάποιες από αυτές τις μονομαχίες έμειναν ιστορικές και άλλαξαν τον τρόπο που διαξάγεται ο πόλεμος με κυριότερο ίσως παράδειγμα τη μάχη των σοβιετικών SA-2 με τα αμερικανικά μαχητικά πάνω το Vietnam. Ακούγεται καλό θέμα για ένα GB, οπότε επιλέγουμε τις μάχες των Mig-21 με τα Mirage III και των Abrams με τα T-72 και έχουμε:

Κατασκευάζουμε οποιοδήποτε από τα Mig-21, Mirage III, Abrams και T-72, οποιοδήποτε τύπο και παραλλαγή, σε οποιαδήποτε κλίμακα. What if δε γίνονται δεκτά.

Οπως και στα άλλα GB ισχύουν τα παρακάτω:

:arrow: Ολες οι κλίμακες
:arrow: Hμιέτοιμα, ημιτελειωμένα, ημίαιμα και άλλα ημί λαμβάνουν μέρος αρκεί αυτή τη στιγμή να είναι τουλάχιστον άβαφα εξωτερικά. Τα ασταρωμένα είναι αποδεκτά.
:arrow: Κατασκευαστική διάρκεια 01/05/2015 - 31/10/2015
:arrow: Μπορείτε να συμμετάσχετε με όσα μοντέλα θέλετε. Η δήλωση των μοντέλων στο παρών topic δεν είναι δεσμευτική, ξεκινάτε ότι θέλετε όποτε θέλετε αρκεί να τελειώσει μέσα στα χρονιά όρια του GB και φυσικά να πληρεί τις προδιαγραφές για να μπορεί να συμμετάσχει.

Για πάμε γερά!

GB banners - δια χειρος Alangelo  ::salut::
και ο κωδικας:

--- Κώδικας: ---[img]http://www.modelclub.gr/main/images/banners/mig21-1.png[/img] [img]http://www.modelclub.gr/main/images/banners/mig21-2.png[/img]
[img]http://www.modelclub.gr/main/images/banners/t-72-1.png[/img] [img]http://www.modelclub.gr/main/images/banners/t-72-2.png[/img]
--- Τέλος κώδικα ---

montelakias:
Γιώργο τα What if τι είναι. :?:

Blitz-X:
Αν και γράφεις "Κατασκευάζουμε οποιοδήποτε από τα..." και για να γίνει πιο σαφές, ερωτώ: Όποιο άρμα/αεροσκάφος επιλέξει κάποιος, θα πρέπει να φέρει παραλλαγή/διακριτικά που να το αναπαριστούν μόνο σε συγκεκριμένο θέατρο επιχειρίσεων στο οποίο οι... μονομάχοι ήρθαν σε σύγκρουση (πχ Ιράκ/Μ.Ανατολή), ή σε οποιαδήποτε φάση της... καριέρας τους ανεξαρτήτως αν συνυπήρξαν στο ίδιο θέατρο σαν απευθείας αντίπαλοι :?:

 ::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

gkontog:

--- Παράθεση από: montelakias στις Μάιος 02, 2015, 10:35:48 πμ ---Γιώργο τα What if τι είναι. :?:

--- Τέλος παράθεσης ---
Ενα μοντέλο το οποίο αναπαριστά κάτι που δεν υπήρξε ποτέ, πχ Rafale με ελληνικά σήματα.


--- Παράθεση από: Blitz-X στις Μάιος 02, 2015, 10:37:03 πμ ---Αν και γράφεις "Κατασκευάζουμε οποιοδήποτε από τα..." και για να γίνει πιο σαφές, ερωτώ: Όποιο άρμα/αεροσκάφος επιλέξει κάποιος, θα πρέπει να φέρει παραλλαγή/διακριτικά που να το αναπαριστούν μόνο σε συγκεκριμένο θέατρο επιχειρίσεων στο οποίο οι... μονομάχοι ήρθαν σε σύγκρουση (πχ Ιράκ/Βιετνάμ), ή σε οποιαδήποτε φάση της... καριέρας τους ανεξαρτήτως αν συνηπήρξαν στο ίδιο θέατρο σαν απευθείας αντίπαλοι :?:

--- Τέλος παράθεσης ---
Οποιονδήποτε από τους μονομάχους σε οποιαδήποτε φάση της επιχειρησιακής ζωής τους.

Blitz-X:

--- Παράθεση από: gkontog στις Μάιος 02, 2015, 10:45:51 πμ ---...
Οποιονδήποτε από τους μονομάχους σε οποιαδήποτε φάση της επιχειρησιακής ζωής τους.

--- Τέλος παράθεσης ---
ΟΚ, ευχαριστώ. Ξεθάβω μια... σταβλίσια από την κατάψυξη αμέσως :twisted:

 ::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση