Ένα παλιό αλλά ιδιαίτερο θέμα, δε νομίζετε?

Καλησπέρα, Παλαιό, αλλά για μένα θέμα γεμάτο αναμνήσεις, και γίνομαι ποιό σαφής, δεν θα κρίνω (παρά την υπερπεντηκονταετή θητεία μου στον μοντελισμό) το αποτέλεσμα του μοντέλου που βλέπω αλλά θα πώ ότι ήμουν από τους τυχερούς εκείνους ανθρώπους της Π.Α. που εκπαιδεύτηκα ( ως Ιπτ. Μηχ/κός) και φέραμε το συγκεκριμένο Ε/Π CH-47C (όχι Α) 002 πετώντας από Ιταλία στην Ελλάδα το 1981!!! (5 η Π.Α.: 002, 004, 006, 008, 010 και 5 ο Ε.Σ. : 901, 902, 903, 904, 905).
Οι παρατηρήσεις μου λοιπόν οπτικές (τεχνικές), τα -C δεν είχαν κεραία στην αρ. πλευρά της ατράκτου, δεν είχαν εξωγκομένα παράθυρα, δεν είχαν τον κόφτη καλωδίων εμπρός, το PITOT ήταν εμπρός και αριστερά του Ε/Π, οι λωρίδες που επιτρέπεται να περπατάς πάνω στην άτρακτο ήταν όλες μαύρες αντιολισθητικές (σαγρέ), οι διάφορες κεραίες διαφορετικές σε σχήμα και θέση και το πάτωμα εσωτερικά, ράμπα και ράμπες φορτώσεως βαμμένες γκρί με μαύρους αντιολισθητικούς διαδρόμους, όσο αφορά τα προειδοποιητικά σε λάθος θέση και λάθος γραμμένα.
Τέλος προτείνω στον φίλο που ρώτησε το κιτ της ITALERI (Νο 2662) στην 1/48 ως το ποιό λεπτομερές και σωστό για Eλληνικό CH-47C με ελάχιστες εφικτές τροποποιήσεις!!!
Συγνώμη για την παρέμβαση, σας χαιρετώ φιλικά Γιάννης Χανιά.
Υ.Γ. Για οποιαδήποτε άλλη απορία μη διστάσεται να επικοινωνήσεται μαζί μου ευχαριστώ.