ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Armor/AFV: Υπό κατασκευή
1/35 M-109A1, Italeri
melpas1013:
Εύκολο κιτ, χωρίς πολλά κομμάτια, μόνος λίγος προβληματισμός στις ενώσεις των κομματιών του σκάφους, όπου δε χρειάστηκε στόκος αλλά λίγη παραπάνω κόλλα... Ιδού...
Περνάμε στον πύργο με το πυροβόλο...ΟΥΑΟΥ...Παρά κάτι 20 πόντοι...Εντυπωσιακότατο και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα...
Και όλο μαζί...
Δεν έχει περαστεί ακόμα βερνίκι, και η παραλλαγή του είναι αυτή με την οποία παρουσιάστηκαν στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου φέτος... Έχω τοποθετήσει ανεπτυγμένα τα πέδιλα στο πίσω μέρος γιατί το "φαντάζομαι" σε διοραματάκι σε θέση βολής.... Επίσης απουσιάζει η μια ερπύστρια καθώς δεν πρόλαβα να την περάσω επάνω και να την κολλήσω. Εδώ ήταν και το σοβαρότερο πρόβλημα: οι ερπύστριες μου βγαίναν μεγαλύτερες κατά δύο πέδιλα, και αναγκάστηκα να τις κοντύνω, με αποτέλεσμα να μην μπορώ μετά να τις κολλήσω... Λύθηκε αυτό με τη συμβουλή του Brutalos. Δεν τις έραψα με καλώδιο ή σύρμα, αλλά σκέφτηκα, και με ένα αρκετά επίπονο τρόπο έδεσα με κλωστή τις δύο άκρες που ήθελα να ενώσω, σε δύο σημεία ώστε να μην έχω πρόβλημα να το κρατάω μέχρι να στεγνώσει, και του άλλαξα τα φώτα στην κυανοακλυλική, ώσπου κόλλησε( αν μπορούσε ας έκανε και αλλιώς :wink: )... Ορίστε το αποτέλεσμα:
Γενικά πιστεύω ότι πήγε πολύ καλά και γρήγορα, κυρίως αφού πέτυχα απόχρωση και ρευστότητα χρώματος με τη πρώτη (βγήκε και εντελώς ματ)... Θα δείξει πολύ με καλό wash θέλω να πιστεύω, αφού όμως πρώτα μάθω πως να το κάνω... Βέβαια όλα μετατήθενται από Κυριακή και μετά που επιστρέφω από Κυκλάδες... 8) 8) 8) 8) 8)
Και 3 φώτο για σύγκριση με το τελειωμένο σχεδόν M48A5...
ΥΓ: Και πάλι συγνώμη για το μέγεθος, αλλά πρέπει να βλέπετε καλά για να κρίνετε... :wink:
Brutalos:
To Μ48Α5 έχει βγει πολύ ωραίο, πολύ καλή προσπάθεια και αποτέλεσμα! Το Μ109 θηρίο :D . Μία παρατήρηση ως προς τις ερπύστριες οι οποίες εφόσον δεν έχουν τροχούς υποστήριξης θα έπρεπε να κάθονται στους κυρίως τροχούς λόγω του βάρους τους. Εκεί θα χρειαστείς και πάλι κλωστή και κυανοκρυλική και αρκετή προσοχή και υπομονή :roll:
mmaker:
Σωστός ο Αντρέας(αρματάς είσαι ρε? :P )
Επίσης μπορείς να τρυπήσεις με ψιλό τρυπανάκι και να χώσεις κανα σύρμα ή καρφίτσα
mirrage:
Πολύ καλά και τα δύο!
Harris Charalambous:
...poly kalos Georgo...ti les gia ena amx-30!!!!!!!!!!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση