Αποστολέας Θέμα: Yποδειγματική συμπεριφορά από το Kingkit  (Αναγνώστηκε 865 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Yποδειγματική συμπεριφορά από το Kingkit
« στις: Μαρτίου 27, 2015, 02:42:17 μμ »
Πριν από τα Χριστούγεννα, είχα προβεί σε μία αγορά από το γνωστό χρεπομάγαζο, το Kingkit. Για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που είμαι τακτικός του πελάτης, χάθηκε το δέμα  : Δεν ήταν τόσο το ποσό που με πείραξε, όσο οτι τα μοντέλα ήταν σχετικά δυσεύρετρα. Υπόψη οτι το kingkit αποστέλλει τα δέματα του συστημένα αλλά χωρίς ασφάλιστρα ή tracknumber,  προκειμένου να διατηρεί το κόστος των μεταφορικών σχετικά χαμηλό. Φανταστείτε λοιπόν την χαρά που ένιωσα όταν πριν από μια εβδομάδα έλαβα ένα μήνυμα από τον υπεύθυνο πωλήσεων του καταστήματος, με το οποίο με πληροφορούσε οτι βρέθηκε τελικά το δέμα μου στα ....Royal Mail  :D :D :D  και οτι θα μου το έστελναν αμέσως με courrier χωρίς χρέωση, όπως και έγινε.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση και την αντιμετώπιση.   ::salut:: ::salut:: Εστω και μετά από 3 μήνες, τα παρακάτω χρέπια έφθασαν στο νέο τους σπίτι.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
Απ: Yποδειγματική συμπεριφορά από το Kingkit
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 27, 2015, 03:14:02 μμ »
Οι συγκεκριμένοι είναι όντως πολύ εντάξει στις δοσοληψίες τους. Σε μια περίπτωση που είχα παραγγείλει Matchbox με συγκεκριμένο boxing (το προπροτελευταίο της matchbox, το προηγούμενο δηλαδή από τα πρώτα με τις ρίγες), όταν διαπίστωσαν ότι είχαν να μου στείλουν μόνο αυτό με τις ρίγες, πριν το ταχυδρομήσουν μου έστειλαν email να με ρωτήσουν αν είχα πρόβλημα. Αυτό δε με πείραζε αφού το κιτ το ήθελα για να το κατασκευάσω, αλλά για έναν συλλέκτη θα ήταν ίσως σοβαρό θέμα. Κλασσική εγγλέζικη σχολαστικότητα :!: :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος staticjim

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: UK , Manchester
  • Sotiropoulos Dimitris
Απ: Yποδειγματική συμπεριφορά από το Kingkit
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 27, 2015, 08:36:40 μμ »
Φιλε Γιαννο εισαι τυχερος ! Να ευχαριστεις τη ρογιαλ μεϊλ μαλλον αντι τον βασιλια γιατι το δεμα σου ειναι και 1st class και signed in οποτε καποιος εγγλεζουρας ταχυδρομος τουπεσε στα χερια του το σκαναρε και το στειλε πισω στον βασιλια του κιτ  και στο ξαναστειλανε  ::glossa::
Δοξα και τιμη στην ρογιαλ !  .... και θελουν και να την πουλησουνε κιολας τρομαρα τους.
Για τα δε κιτ δεν θα κανω σχολιο !  ::violent1::

Tags: