Αποστολέας Θέμα: Επιλογή νέου αερογράφου (IWATA Eclipse HP-BCS & HP-BC ?)  (Αναγνώστηκε 1325 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Goulman

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αλεξανδρούπολη
  • modelclub.gr
Επιλογή νέου αερογράφου (IWATA Eclipse HP-BCS & HP-BC ?)
« στις: Δεκεμβρίου 12, 2015, 08:00:30 μμ »
Μετά από 3 χρόνια χρήσης ενός graphotech νομίζω πως ήρθε η ώρα για την αγορά ενός νέου.
Να αναφέρω πως δεν είμαι ο πιο έμπειρος χρήστης αερογράφου,ασχολούμαι με την κλίμακα 1/48 (με έχουν βολέψει τα χρώματα της gunze,αν παίζει ρόλο).
Επίσης ενδιαφέρομαι να αποδίδει στις κοφτές παραλλαγές και να δίνει λεπτή δέσμη.
Ποιες οι διαφορές ανάμεσα σε IWATA Eclipse HP-BCS & HP-BC?
Τι μου προτείνετε σ'αυτό το επίπεδο αερογράφων?
Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος SHAGRATHI

• Ανθλγός (ΜΧ) Σαουρίδης Δημήτριος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Florida
  • Civil Engineer - Project Manager
Απ: Επιλογή νέου αερογράφου.
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 12, 2015, 11:45:10 μμ »
Ο bcs ειναι αναρροφησης, ο bs και ο cs ειναι βαρυτητας και η διαφορα τους ειναι στο κυπελο ο cs εχει μεγαλυτερο κυπελο. Οι αναρροφησης δεν κανουν τοσο για το μοντελισμο (ασχετα τι λενε καποιοι για να πουλησουν...). Αν εχεις σκοπο να τον εχεις σαν all around πιστολι προτεινω τον cs επειδη θα μπορεις να τον φορτωνεις με περισσοτερο ασταρι, βερνικι κτλ και δε θα χρειαζεται να σταματας καθε λιγο με καταλαβαινεις. Αν τον θες για κατι πιο ντελικατο για παραλλαγες μονο και κανεις τιις χοντροδουλιες που ανεφερα με αυτον που εχεις τωρα τοτε παρε τον bs η αν μπορεις να δωσεις κανα 100ευρω ακομα πανε για τον hi performance, εκει μιλαμε για αλλο επιπεδο, αν και βλεπω οτι οι τιμες πηραν κανα 50 αρι επανω θα σου ελεγα να πας σε hi line αλλα εκει αστο..σκοτωνει το εργαλειο.
21ος ΛΜΧ, 21η ΤΘΤ Κομοτηνή.

Tags: Iwata