0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εξήγησέ μου λίγο: το "σουλούπωμα" ποιά ακριβώς δοκιμασμένη μοντελιστική τεχνική είναι; Μπράβο Παναγιώτη, πολύ καλή δουλειά, συνέχισε την! Θα το αφήσεις έτσι ή θα προχωρήσεις σε λαδιές, καπνιές κλπ γιατί έχω μια τεχνική να σου πω για την δεύτερη περίπτωση.
Επέμβαση χωρίς αναισθησία! Μοντελισμός γκράν γκινιόλ!Πονάς με το που βλέπεις τις εικόνες!!! Όπως πάντα άψογος...!
Μάλιστα. Κλασική περίπτωση Alclad. Μην σκας δεν είσαι ο μόνος που την πάτησε και η λύση είναι απλή. Αν βλέπω καλά από την φωτό το πρόβλημά σου λύνεται με τρίψιμο κατευθείαν - χωρίς στόκο - και ξαναβάψιμο. Τρίψε με 1000 - 1200, όχι μικρότερους βαθμούς και όσο σου πάρει. Μασκάρισε οπωσδήποτε γύρω από το πανελ εδικά μπροστά πάνω στην παραλλαγή.Η παραπάνω είναι η πρόχειρη-γρήγορη λύση. Η κανονική είναι να μασκάρεις γύρω από το πάνελ και να το ψεκάσεις όλο με υγρό στόκο και μετά τρίψιμο κλπ κλπ.ʼντε, τελειώνει όπου νάναι...
στοκάρισμα με κυανοακρυλική (πχ zap gap) και βάψιμο με alclad
Φοβερη δουλεια.Μπραβο.Θα ηθελα να σε ρωτησω αν το εχεις περασει βερνικι και τι ειδους satin η γυαιλιστερο;
Παναγιώτη η δουλειά σου είναι τόσο υπέροχη όσο και μοναδική, με τόσες σκρατσιές και λεπτομέρειες που έχεις προσθέσει. Πολλά μπράβο για την υπομονή σου και για την επιδεξιότητα των τεχνικών σου που έχεις εφαρμόσει στο μοντέλο σου. Ανυπομονώ να το θαυμάσω στην έκθεση. Συγχαρητήρια
Φίλε έχεις κάνει ΦΟΒΕΡΗ δουλειά, αλλά δεν πιστεύω να σκοπεύεις να αφήσεις το αλεξήνεμο έτσι, θέλει στοκάρισμα, βγάζει μάτι. Πάρε μιά ανάσα και φτιάχτο, κρίμα είναι μετά από τόσο κόπο... (προτείνω miliput white και στρώσιμο με βρεγμένη χαρτοπετσέτα, πιθανόν να μην χρειαστεί τρίψιμο μόνο βάψιμο, μη μπλέξεις με "δραστικούς" στόκους που λιώνουν χρώματα και πλαστικά σ΄αυτή τη φάση. Βάψε και το τελείωμα του μαύρου όπως φαίνεται στη φωτο.)
Απίθανος! Respect
Μιλάω για το κενό που διακρίνω στο μοντέλο μεταξύ αλεξήνεμου και ατράκτου. Σαφώς και υπήρχε ένωση στη λαμαρίνα αλλά ήταν σχεδόν αόρατη καθ ότι το σημείο κρίσιμα αεροδυναμικό και ο γιαπωνέζος πολύ μάστορας:(Image removed from quote.)νομιζω οτι η προσθήκη που έβαλες κάνει τη ζημιά.
Παναγιώτη παρακολουθώ και θαυμάζω! Για την ένωση θα προτείνω μίλιπουτ που μπορείς εύκολα να τον δουλέψεις με λίγο νερό και μπατονέτα. Θα σε γλυτώσει απο πολλά τριψίματα και δεν θα τραβήξει ώστε να επαναλάβεις στοκάρισμα-τρίψιμο.
Αδερφέ, respect στις ικανότητες σου, και υποκλίνομαι στην υπομονή σου. Εγώ στην θέση σου θα είχα περάσει το κατώφλι της σχιζοφρένειας και θα ήταν το μάτι μου σαν του Τζάκ Νίκολσον. Μπράβο.