Αποστολέας Θέμα: Frank in and out  (Αναγνώστηκε 42341 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Alan Gelo

• Scale 1/48
  • *
  • Wie ein Floh...aber oho!
Απ: Frank in and out (1/48 Hasegawa Hayate kits)
« Απάντηση #175 στις: Φεβρουαρίου 18, 2016, 05:49:57 μμ »
Αυτό είναι ωραίο! Αυτό το ίδιο κάνε!!! κόκκινο όπως είναι!!
Σαγιονάρα!!!
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #176 στις: Φεβρουαρίου 18, 2016, 10:35:55 μμ »
Αυτό είναι ωραίο! Αυτό το ίδιο κάνε!!! κόκκινο όπως είναι!!
Σαγιονάρα!!!
Θα κάνω κ τους χαρακτήρες στα στυλιδια. Αφού πρώτα μάθω τι σημαίνουν. .

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: Frank in and out (Χομάρε κομάρε)
« Απάντηση #177 στις: Φεβρουαρίου 26, 2016, 09:19:26 μμ »
Σπερα! ::salut::

Αληθεια ειναι οτι τα κεφια εχουν μειωθει επικινδυνα και μια καλη δικαιολογια ειναι οτι το χω ριξει στην παρακολουθηση καλων Αμερικανικων σειρων. Παρολα αυτα συνεχισα με την κατασκευη καινουργιου spinner,λεπτομερειας στην ελικα και βεβαια με την Χομαρε που προηλθε απο την 'ενωση' της Vector με το χρεπι της fine molds. Για να πω την μαυρη αληθεια εκτος του οτι η vector δεν δινει το πισω τμημα του κινητηρα, δινει τους κυλινδρους πιο στενους και την αποσταση μεταξυ των μεγαλυτερη. Ενα αλλο χαρακτηριστικο ηταν οτι οι κυλινδροι ηταν παντα καλλυμενοι με καποιου ειδους καλυμματα/διαφραγματα τα οποια προσπαθησα οσο μπορουσα να αποδωσω. Περιεργως η τοποθετηση των 72 μπουζοκαλωδιων ηταν λιγοτερο βαρετη διαδικασια απο οτι φανταζομουν..Αυτα τα ολιγα και σας παραθετω φωτο απο τις εργασιες επι του παγκου.. ::salut::

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #178 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 03:39:47 μμ »
Δεν ξανανοίγω θέμα σου... Μου κάνεις την ψυχολογία κουρέλι...

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #179 στις: Φεβρουαρίου 28, 2016, 12:39:04 μμ »
ʼσε μας ρε Παναγιώτη... Τι κάνεις ρε άνθρωπε του Θεού;  ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #180 στις: Μαρτίου 02, 2016, 10:54:00 πμ »
Κινητήρας Τερμινέϊτορ...! ρητίνη, μέταλο και πλαστικό!!! :mrgreen:
Χαίρομαι που βλέπω οτι το βεκτοράκι πήγε σε ΠΟΛΥ καλή μεριά!!!
Η καλύτερη φάση του μοντέλου εώς τώρα, ειδικά το σπίνερ!!!
Καλή συνέχεια (κλείσε το λάπτοπ! :mrgreen:)

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: Frank in and out
« Απάντηση #181 στις: Μαρτίου 02, 2016, 04:57:42 μμ »
Σταύρο, βασικά βγάζω τα μάτια μου, αυτό κάνω!  :twisted:
Κώστα, θα το έχω υπ όψιν να αραιώνω τα updates όσο περισσότερο μπορώ! :mrgreen:
Αλεξάντερ, ο υβριδιοκινητήρας αφιερωμένος σε σένα κ σε ευχαριστώ για την διευκόλυνση! ::salut::
Σας ευχαριστώ πολύ κ τους τρεις για τον σχολιασμό!
Ένα μεγάλο "αγκαθι" που αφορούσε το σημείο πάνω στο οποίο στηριζόταν το ψυγείο λαδιου ξεπεράστηκε. Θα επανέλθω με φωτό σύντομα.
Η.Υ.: Κι επειδή έχω ψιλοπηξει με τα Φρανκάκια θα κάνω ένα break με την κατασκευή του torii. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #182 στις: Μαρτίου 12, 2016, 06:18:22 πμ »
Οχάγιο(καλημερα) σε ολους και συνεχιζω.. :mrgreen:

Το cowling του κινητηρα εγινε ακομα πιο 'καλοκαιρινο'..

Click to see the original size.

Στη συνεχεια εσπασα το κεφαλι μου  ::eusa_wall:: να βρω εναν αξιοπρεπη τροπο να δεσω την υπολοιπη ατρακτο με το μπροστινο κομματι του Χαγιατε..Σημειο κλειδι αποδειχτηκε οτι ηταν η βαση της στηριξης του ψυγειου λαδιου..

Πηρα μετρα του -πώς στην ευχη το λενε :oops:-με βαση τα σχεδια του βιβλιου αναφορας..

και στη συνεχεια ετριβα για κανα 3ωρο :evil: να το φερω σε αυτο το σχημα..

Δοκιμαστικη εφαρμογη..

Κατασκευη των πλαινων flaps καθως κ του μηχανισμο στηριξης τους-στα μετρα του δυνατου..

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Εφαρμογη του... :oops: πανω στο cowling,

Συγκριση σημειου με τα δυο μοντελα..

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Ξανα dry fit..

Λιγη αναπαυλα..

Τωρα..Οπως συμβαινει παντα σε μενα, οταν ερχεται η ωρα για τα στοκαροτριψιματα ερχεται αντιστοιχα κ μια ταση φυγης  8) που μεταφραζεται με κατασκευη αλλων στοιχειων για την εκαστοτε βινιετα/διοραμα..Στη συγκεκριμενη περιπτωση οπως εχω προαναφερει ξεκινησα να φτιαξω μια πυλη torii, ενα ειδος εισοδου σε καθε ναο Shinto που υπαρχει στην Ιαπωνια. Η συγκεκριμενη πυλη ειναι ενα χαρακτηριστικο κτισμα με ιστορια αιωνων..Ισως απο τα πιο γνωστα torii ηταν αυτο που εμεινε ορθιο στην ατομικη βομβα στο Ναγκασακι

και ενα αλλο που παρεμεινε στη θεση του στην πολη Οτσούτσι απο το καταστροφικο τσουναμι που συνεβη ακριβως πριν 5 χρονια στην Ιαπωνια.

Ξεκινησα με τον 'αποκεφαλισμο' δυο ατυχων μαρκαδορων κ την καρατομηση εμιας εξισου ατυχης ξυλινης...κουτάλας.. :mrgreen:  Με βασικο υλικο τη μπαλσα εφτασα μεχρι σε αυτο το σημειο..(γυρω στο 60%)..

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αυτα προς το παρον..Α! και να μην το ξεχασω, με γνωστη πλεον την προσκολληση μου στην Ιαπωνικη Αεροπορια και γενικοτερα στη χωρα του Ανατελλοντος Ηλιου εχω δημιουργησει την ομαδα ''Japanese ww2 Aviation fans'' στο Φεισμπουκ κ μεχρι στιγμης εχει παρα πολυ μεγαλη επιτυχια και εχουν ηδη ποσταριστει πολλες δουλειες συναδελφων απο ολο τον κοσμο! Μια επισκεψη θα σας πεισει! :D Αν τυχον εκανα γκαφα με την τελευταια αναφορα μου στη συγκεκριμενη ομαδα ζητω συγνωμη απο τους διαχειριστες του φορουμ κι ας πραξουν οπως εκεινοι νομιζουν.. :oops:

Μα τα νε..(Τα λεμε)..

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #183 στις: Μαρτίου 12, 2016, 08:41:50 πμ »
Ohayōgozaimasu!
Όσο πάει και καλύτερο γίνεται το Hayate...αϊ λαϊκ!
Ο δε ναός τα σπαέι, πολύ ευρηματικός τρόπος κατασκευής με τις κουτάλες και τους μαρκαδόρους, βάζεις ιδέες..!
Καλή συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #184 στις: Μαρτίου 12, 2016, 10:30:24 πμ »
Ohayōgozaimasu!
Όσο πάει και καλύτερο γίνεται το Hayate...αϊ λαϊκ!
Ο δε ναός τα σπαέι, πολύ ευρηματικός τρόπος κατασκευής με τις κουτάλες και τους μαρκαδόρους, βάζεις ιδέες..!
Καλή συνέχεια.
Που να δεις τί μου εχει καρφωθει στο μυαλο σαν παρουσιαση του 'ντουετου' των Φρανκηδων..Καποια σκαλοπατια(1-2), μετα το torii,αλλα δυο σκαλοπατακια και στην κορυφη του λοφισκου/πλατφορμας εκτεθειμενα τα δυο αεροπλανα σε διαφορετικες βασεις το καθενα.Οι Φρανκηδες πλατη στο Τοριί υπο γωνια..Με πιανεις? :roll: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
« Απάντηση #185 στις: Μαρτίου 12, 2016, 12:52:59 μμ »
Μου διαταρασεις την ψυχικη μου ηρεμια :lol: καλη συνεχεια ΑΕΚΑΡΑ ::salut::

Αποσυνδεδεμένος spyros molinaris

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κερκυρα
  • I.P.M.S. 258
« Απάντηση #186 στις: Μαρτίου 12, 2016, 04:53:09 μμ »
ναι συνφωνω με τον Hfaisto αυτο επαθα και εγω οταν ανοιξα το ποστ σου ::cofee_proi::
καλη συνεχεια παναγιωτη :wink: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #187 στις: Μαρτίου 13, 2016, 10:59:08 πμ »
Λευτερη και Σπυρο-αμφοτεροι νησιωτες! :D- σας ευχαριστω πολυ! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος vags

• Βαγγέλης Βασιλόπουλος IPMS 611
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Καρέας Αθήνα
  • Modelling Race Unlimited
« Απάντηση #188 στις: Μαρτίου 25, 2016, 12:28:27 μμ »
Κι εγώ δηλώνω ενθουσιασμένος, συνέχισε την καλή δουλειά και σου εύχομαι καλή αποπεράτωση. Πρόσεξε λίγο μην το παρακάνεις με την βάση/παρουσίαση...το δεσπόζον θέμα να είναι τα α/φη, σωστά;  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #189 στις: Μαρτίου 25, 2016, 07:52:45 μμ »
Κι εγώ δηλώνω ενθουσιασμένος, συνέχισε την καλή δουλειά και σου εύχομαι καλή αποπεράτωση. Πρόσεξε λίγο μην το παρακάνεις με την βάση/παρουσίαση...το δεσπόζον θέμα να είναι τα α/φη, σωστά;  ::salut::
Μμμμμμμ, να υποθεσω οτι ειδες το τοριί και υπεθεσες ''παλι θα κανει καμια μαβλακεια αυτος''! :lol: Ευχαριστω φιλε Βαγγέλη και ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ(!), προς το παρον εχω πηξει μεχρι αηδιας με τα συνεχη στοκοτριψιματα αλλά πιστευω οτι αυριο μεθαυριο αρχιζουν τα βαψιματα.. ::danseuse::

Προς το παρον, το τελειωμενο τοριί και καποιες αλλες λεπτομερειες..

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αναθεμα και αν θυμαμαι μετα απο 1 μηνα τα τμηματα του τοριί ::glossa::  αλλά τα ποσταρω ετσι για την ιστορια.. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #190 στις: Μαρτίου 30, 2016, 07:06:57 πμ »
Καιρός ήταν...Μετά από αλλεπάλληλα στοκοτριψίματα ήρθε η ώρα να ψεκασω το αλκλαντ  στους Φρανκηδες. Αποφάσισα επίσης ότι το "ανοιχτό" κιτ θα έχει παντού μέταλλο ενώ το OOB θα έχει την παραλλαγή με το πολύ ξεφλουδισμα που είχα ποσταρει από την αρχή... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
    • coarse landscapes
« Απάντηση #191 στις: Μαρτίου 30, 2016, 07:51:16 πμ »
Πολύ καλά πάει, Παναγιώτη!

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #192 στις: Απριλίου 21, 2016, 06:06:51 πμ »
Πολύ καλά πάει, Παναγιώτη!
Ευχαριστω φιλε! Ειχα καποια προβληματα στην αρχη κ μου εβγαινε σαγρε, αλλα ευτυχως διορδωθηκε αργοτερα. ::salut::

Συνεχισα κ με τα δυο Χαγιατε και το μασκαρισμα πηγε συννεφο,...ΣΥΝΝΕΦΟ μιλαμε!!! :twisted: ::brancard:: Κυριολεκτικα με ξεπατωσε..

Eχοντας παρει την αποφαση να φτιαξω ενα μεταλλικο-το detailed- και ενα με drab αποχρωση-το ΟΟΒ-προχωρησα σε παραλληλο βαψιμο. Για το μεταλλικο περαν των σηματων, των κιτρινων λωριδων και του εμβληματος της 2ης Chutai/ 246ης Sentai μιας απλης κοκκινης λωριδας στο rudder, δεν ασχοληθηκα αλλο. Θα ασχοληθω ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ με δαυτο αργοτερα. :wink:  Για την ιστορια αναπαριστα το Χαγιατε που πετουσε ο Kenji Fujimoto o oποιος ειχε καταρριψει 3 Β-29 και γι αυτο το λογο ειχε παρασημοφορηθει με το μεταλλιο Bukochoso..

Για το αλλο μοντελο ανετρεψα την αρχικη μου αποφαση-πρωτη φορα ειναι? 8) :lol:- και αποφασισα να αναπαραστησω το yellow 69 8) του επισμηναγου Teiichi Hatano, επικεφαλης τoυ 3ου Chutai,(squadron),της 47ης Sentai,(fighter Regiment). Ο συγκεκριμενος πιλοτος ειχε παρασημοφορηθει με το ιδιο μεταλλιο ενω ενω στις 28 Ιουλιου του 1945 σκοτωθηκε κατα την διαρκεια απογειωσης ενω η βαση του-Οζούκι- δεχοταν επιθεση απο Αμερικλανικα καταδιωκτικα Hellcat. Σας παραθετω φωτο του εν λογω κυριου καθως κ του Χαγιατε που πετουσε..

Για τα μοντελιστικα σας παραθετω μονο φωτο..Για το ξεφλουδισμα χρησιμοποιησα λακ- ο πειρασμος να το παρακανω ηταν μεγαλος  :twisted:  αλλα οι φωτο και τα προφιλ δεν εδειχναν ιδιαιτερη φθορα ενω ηθελα να κατασκευασω ενα αεροπλανο με την 'λευκαδουρα' της mainland defense των τελευταιων μηνων της Αυτοκρατοριας,κατι που δεν ειχα κανει ως τωρα..Να μην ξεχνιομαστε..τελευταια ενασχοληση με τους Ιαπωνες..Εχω φτασει στο πλυσιμο κ θα σας το ποσταρω τελεωμενο-συντομα ελπιζω.. :roll:
Για οποια σχολια,αποριες,παρατηρησεις εδω ειμαι.. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #193 στις: Απριλίου 21, 2016, 09:32:31 πμ »
Φίλε μου συγνώμη γιά τό θάρος... όμως κάνεις βλακείες....( ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall::),εκτός αυτού σίγουρα θέλεις  ::pop:: ::pop:: ::pop::....Όσο γιά τούς ομόκεντρους κύκλους στήν άτρακτο (καί γενικά ΟΛΑ τά βαφτά σήματά σου......). ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ γιά τή δουλειά σου , μόνο αστειάκια μπορώ νά κάνω γιά νά μπορέσω νά ξεπεράσω τό ΣΟΚ πού μού προκαλείς.... ::thumbleft:: ::thumbleft::

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
    • coarse landscapes
« Απάντηση #194 στις: Απριλίου 21, 2016, 10:02:40 πμ »
Παναγιώτη, συγχαρητήρια για άλλη μια φορά. Η δουλειά προχωράει πολύ κοντά και τα μασκαρίσματα επικά! Το chipping υποδειγματικά στην κατάλληλη δόση.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Χατάνο Χαγιατε σαγιονάρα!
« Απάντηση #195 στις: Μαΐου 04, 2016, 01:57:35 πμ »
Μιχαλη κ Κωστη σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια! ::salut::
Λοιπον, το ενα απο τα δυο Χαγιατε -το ΟΟΒ- ειναι παρελθον. Θα τοποθετηθει βεβαια σε μια βασουλα με 2-3 φιγουρες και μια..πολυθρονα 8) ετσι για να δωσουν καποια ατμοσφαιρα..Το Χαγιατε ηταν ενα πανεμορφο καταδιωκτικο ξεχωρα απο τις εκπληκτικες του επιδοσεις και πιστευω οτι του αρμοζε μια κατασκευη χωρις χασαπομαχαιρωματα.. ::gyros::  Ενα σχολιο του crow Δημητρη στο παρελθον ''κι αυτο θα το σφαξεις Παναγιωτη?'' με αγγιξε ::thumbleft:: ::salut:: κι ετσι εκτος απο το αρχικο πλανο ενος ανοιχτου μοντελου με πολλες τομες αποφασισα να φτιαξω κι αυτο και φυσικα δεν το μετανοιωσα..Βεβαια η πολλη δουλεια με περιμενει στο αλλο Χαγιατε, αλλά σκοπευω να ειναι και η τελευταια σφαγιαστικη :twisted: κατασκευη. Ηδη το επομενο project, ενα Ki-44 Shoki, στην 1/48 παντα,θα κατασκευαστει OOB με την προσθηκη ενος βελτιωτικου cockpit της sbs. Αυτα για αργοτερα ομως, πολυλογια τελος, σας παραθετω τις τελικες φωτο του μοντελου..Σχολια, παρατηρησεις, επισημανσεις καλοδεχουμενα.. ::salut::

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Χρήστος Μπαλής
« Απάντηση #196 στις: Μαΐου 04, 2016, 07:42:20 πμ »
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! ΤΡΟΜΕΡΟ WEATHERING!!!  :wink:

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
Απ: Χατάνο Χαγιατε σαγιονάρα!
« Απάντηση #197 στις: Μαΐου 04, 2016, 08:00:52 πμ »
θα κατασκευαστει OOB με την προσθηκη ενος βελτιωτικου cockpit της sbs

Καταραμένη λιτότητα...
 :(

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #198 στις: Μαΐου 04, 2016, 11:55:48 πμ »
ΑΕΚΑΡΑ  ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ευχαριστώ!
Παναγιώτη εγώ θα το λεγα θέμα κορεσμού με τα μπελαλίδικα διοραματα. Περνάνε κ τα χρόνια, υπάρχουν τόσα ακόμα όμορφα Γιαπωνέζικα πετουμενα. Πρέπει να γίνω πιο "ευέλικτος". :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #199 στις: Μαΐου 04, 2016, 02:49:57 μμ »
Παναγιώτη καλημέρα και χρόνια πολλά. Είχα καιρό να δω το θέμα σου και τώρα τα βλέπω όλα μαζεμένα  :!:  Οπότε θα σου γράψω τις ερωτήσεις /παρατηρήσεις/σχόλια συνολικά για τα 3-4 τελευταία σου ποστ.

πρώτα οι ερωτήσεις
1. γιατί έχεις προσθέσει φύλλο πλαστικού στο κάτω μέρος του spinner, είχε λάθος σχήμα ;
2. μήπως έχεις άλλον κινητήρα της Fine Molds;
3.ποιό χρώμα της Alclad έβαλες για μεταλλικό ;
4. στο ΟΟΒ βλέπω ότι πρώτα έβαψες τα κόκκινα εθνόσημα, μετά τις άσπρες λωρίδες και τέλος το καμουφλάζ. Αν βαφτεί  πρώτα το καμουφλάζ μετά τα άσπρα και τέλος οι κόκκινοι κύκλοι δεν πετυχαίνει ;

μερικές παρατηρήσεις στο τελειωμένο μοντέλο :
-η καλύπτρα φαίνεται κάπως αταίριαστα καθαρή σε σχέση με το υπόλοιπο, υποθέτω την έβαψες χωριστά και την κόλλησες στο τέλος;
-τα σκέλη φαίνονται να μην  έχουν την ίδια κλίση, κρίνοντας από τις φωτό 3,10,11 το δεξί σκέλος δείχνει να είναι πιο μπροστά (ή το αριστερό πιο πίσω). βέβαια μπορεί απλά να ξεγελούν οι φωτό αλλά τσέκαρέ το.
-το wash σε κάποια σημεία φαίνεται λίγο έντονο (με επιφύλαξη βέβαια αν το τονίζει ο φωτισμός της φωτογραφίας) στις νευρώσεις των πηδαλίων κλίσης και στα καλύμματα του μηχανισμού των φλαπς.

και τέλος τα καλά λόγια:
το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό , το φινίρισμα (φθορά/φωτοσκιάσεις) που έχεις κάνει στο καμουφλάζ είναι πολύ πετυχημένο. Ιδιαίτερα μου άρεσε το ξεφλούδισμα του OD, καλά έκανες και δεν το παράκανες λόγω κλίμακας μπορεί να χτυπούσε άσχημα το περισσότερο.
 Επίσης η δουλειά που έχεις κάνει σε  κινητήρα/cowling/μηχανισμό του spinner στο "σφαγμένο" αγγίζει το τέλειο, πρώτη φορά θέλω να βάλω emoticon με παλαμάκια (κρίμα που καταργήθηκαν...)

καλή συνέχεια τώρα με το σφαγμένο  ::salut::

Tags: