0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επίσης έχω δύο ερωτήσεις:1. η μπουκάλα (κίτρινη) που έχεις βάλει την αριστερή πλευρά του πιλοτηρίου κάτω από την μανέτα τι είναι; στις φωτό από τα βιβλία που έχετε βάλει εσύ και ο θείος Νώντας δεν φαίνεται κάτι εκεί.2. κατά την γνώμη σας οι δύο δεξαμενές καυσίμου (main και η center wing) είναι η μία πάνω από την άλλη ; στο έγχρωμο cutaway στο ποστ #68 του θείου έτσι δεν φαίνονται; αλλά στο δίπλα σχέδιο φαίνεται η main μπροστά από την center wing δεξαμενή ;;; επίσης το πάχος της main δεν φαίνεται πολύ μικρότερο στο έγχρωμο cutaway από ότι στο σχέδιο ;τέλος στο ποστ #71 στο έγχρωμο cutaway με τον πίνακα οργάνων αυτό που βλέπουμε από κάτω και μπροστά με γαλάζιο χρώμα είναι κάποια από τις δύο δεξαμενές main ή center wing ;
σόρρυ για το σπαμ Παναγιώτη , καλή συνέχεια
έχω εντρυφήσει πλέον στο θέμα -αν και το αντικείμενο των Ιαπωνικών δεν εμπίπτει στα ενδιαφέροντά μου- και προτίθεμαι να γράψω διατριβή έτσι όπως το πάμε
Στις προηγούμενες κατασκευές σου με το ίδιο εργαλείο πριτσίνωνες ;καλή συνέχεια, θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον
Λοιπόν, μήπως πρέπει να τον μπανάρουμε που όποτε ποστάρει κατασκευαστικό θέλω να σπάσω τα πάντα; Για πείτε τη γνώμη σας...