Μια πρόσφατη κυκλοφορία της Zvezda με εντυπωσιακή εμφάνιση, δεν μπορώ να κρίνω για την ακρίβεια του κιτ. Θα συναρμολογηθεί σύντομα οπότε και θα σας το ανεβάσω εδώ.
Συσκευασία: Παρόμοια με του καταπληκτικού Τ-90 της εταιρίας, ένα καπάκι, ένα κουτί που κλείνει και τα πάντα σε σακούλες.

Σήματα: Δίνει δύο επιλογές, ένα μονόχρωμο κίτρινο και ένα με καμουφλάζ.

Διαφανή κομμάτια: Δίνει όλα σχεδόν τα περισκόπια κι ένα δαχτυλίδι με τα διαφανή για την θυρίδα.

Πήγμα: Αποτελείται από δύο κομμάτια, πάνω και κάτω. Καθαρή χύτευση χωρίς σημάδια σε εξωτερικές επιφάνειες:

Ερπύστριες: Βινυλίου σε 4 κομμάτια. Μου φαίνονται σχετικά λεπτές (σαν πάχος υλικού), εντύπωση μου έκανε ότι πέτυχαν το κενό στα δόντια της ερπύστριας, αν και δεν ξέρω τι είχε το πραγματικό.

Υπάρχουν 4 spures με κομμάτια, τα δύο ίδια με τους τροχούς. Καλή λεπτομέρεια και χύτευση, δεν μπορώ να κρίνω για ακρίβεια. Επίσης δίνεται και εσωτερικό για τον πύργο.

Οδηγίες: 8 σελίδες, μόνο Ρώσικα αλλά σχετικά καθαρά διαγράμματα. Πιο αναλυτικά κατά την συναρμολόγηση.

Καλή μου Zvezda, άσε τους Τίγρεις που έχουμε πολλούς και βγάλε κάνα IS-7 ή κάνα Τ-10Μ να κάνουμε γούστα...