To βαζω εδω μιας και ειναι σχετικο με αερογραφους. Δυο βιντεακια με ξεναγηση σε 2 εργοστασια αερογραφων.
Badger
Harder & Steenbeck
Aυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι και οι δυο ειναι σχετικα μικρες επιχειρησεις, οσον αφορα εγκαταστασεις και προσωπικο. Η H&S χαρακτηριζεται απο την γνωστη γερμανικη οργανωση, η Badger μου εκανε εντυπωση το οτι εμοιαζε πιο πολυ με βιοτεχνια που θα συναντουσε κανεις στον Ασπροπυργο, και οχι το υψηλης τεχνολογιας εργοστασιο που ειχα πλασει στο μυαλο μου οταν ημουν πιτσιρικι

Παντως φαινεται να εχει μια πιο ζεστη οικογενειακη ατμοσφαιρα και το οτι οι περισσοτεροι εργαζομενοι εκει ειναι μεσης ηλικιας, σημαινει πως απασχολουνται εκει για χρονια και για μενα πλεον αυτο σημαινει πολλα.
Παραδεχομαι οτι περασε και απο το μυαλο μου η σκεψη γιατι δεν υπαρχει οντως στον Ασπροπυργο (ή οπου αλλου τεσπα) ενα τετοιο μικρο εργοστασιο. Νταξει, ξερω γιατι

παρολλα αυτα το σκεφτηκα, οπως σκεφτηκα και το ποσοι αλλοι ζουνε απο την παραγωγη αυτων των εταιρειων. Η εταιρειες που φτιαχνουν τα κουτια συσκευασιας, οι εταιρειες υποστηριξης ΙΤ, οι διαφημιστικες που σχεδιαζουν ολη την οπτικη επικοινωνια, τα μεσα που πληρωνοντα για να δημοσιευσουν καταχωρησεις ή η να φιλοξενησουν ιντερνετικες καμπανιες, οι εταιρειες πασης φυσεως υπηρεσιων υποστηριξης, απο καθαρισμο μεχρι σερβις μηχανηματων κτλ κτλ.