Αποστολέας Θέμα: Russia SAM-6,Trumpeter 1/35  (Αναγνώστηκε 3514 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Απ: Russia SAM-6,Trumpeter 1/35
« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 17, 2013, 12:21:25 πμ »
Μιας και βάφω με πινέλο τι θα ήταν προτιμότερο.

Να πάρεις αερογράφο! :mrgreen:
Πέρα από την πλάκα, βάψε πρώτα τα σημεία που δεν θα φτάνει το πινέλο όταν θα μπουν οι τροχοί, μετά βάψε τους τροχούς και αφού συναρμολογήσεις σε μεγάλα κομμάτια την ερπύστρια τοποθέτησέ την με τον τρόπο που έκανε και ο Blitz-X στο Hetzer του, βάφεις ερπύστρια και είσαι έτοιμος!
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 31, 2014, 11:43:19 πμ »
 Μετά από πολύυυυυ καιρό και παρακολουθώντας την πανέμορφη κατασκευή του Ηρακλή http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,29598.0.html  κάτι με έπιασε και είπα να συνεχίσω και γω το δικό μου και αν τα καταφέρω να το τελειώσω.Δυστυχώς λόγω κακής αποθήκευσης βρήκα κάποια από τα στηρίγματα των τροχών σπασμένα οπότε κόλλησα τις ερπύστριες πάνω στους τροχούς.Θα με δυσκολέψουν στο βάψιμο αλλά κάπως θα την παλέψω.Επίσης ήταν η πρώτη φορά που έπιασα ερπύστρια κομμάτι-κομμάτι (60 στο σύνολο) και ελπίζω να τα κατάφερα.Τουλάχιστον δεν τις κόλλησα ανάποδα. ::glossa:: Σαν εφαρμογή το κιτ είναι πολύ καλό και βοηθάει πολύ κάποιον που δεν είναι σχετικός με τα αρματικά θέματα.Να και κάποιες φωτογραφίες.

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 31, 2014, 02:08:53 μμ »
Καλη συνεχεια στην κατασκευη σου να εχεις,αφου σε ευχαριστησω φυσικα για τα καλα σου λογια,εγω διαβασα του Dive το κατασκευαστικο,τα καλα του φορουμ ειναι αυτα.
Εαν δεν εχεις κολλησει τη τριπλη ραμπα εκτοξευσης πρεπει να σου επιστησω τη προσοχη στο κατασκευαστικο τους ωστε να μην μπλεξεις οπως εγω που επρεπε να  κοψω οδηγους και να τους στοκαρω. ( μη κοιτας που δεν το ποσταρα  :mrgreen: )

Επισης προσεξε πολυ τις δεστρες για τη ταξη βολης,δε καθονται και πολυ καλα χωρις καποιο σφαξιμο.

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #28 στις: Αυγούστου 05, 2014, 05:19:07 μμ »
Καλη συνεχεια στην κατασκευη σου να εχεις,αφου σε ευχαριστησω φυσικα για τα καλα σου λογια,εγω διαβασα του Dive το κατασκευαστικο,τα καλα του φορουμ ειναι αυτα.
Εαν δεν εχεις κολλησει τη τριπλη ραμπα εκτοξευσης πρεπει να σου επιστησω τη προσοχη στο κατασκευαστικο τους ωστε να μην μπλεξεις οπως εγω που επρεπε να  κοψω οδηγους και να τους στοκαρω. ( μη κοιτας που δεν το ποσταρα  :mrgreen: )

Επισης προσεξε πολυ τις δεστρες για τη ταξη βολης,δε καθονται και πολυ καλα χωρις καποιο σφαξιμο.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες,φάνηκαν πολύ χρήσιμες. :wink:

Λοιπόν η συναρμολόγηση ολοκληρώθηκε.Θα προχωρήσω σε λίγα στοκαρίσματα και μετά αστάρωμα για να δω που βρίσκομαι.

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #29 στις: Αυγούστου 08, 2014, 10:46:46 μμ »
Αψογος ! Το πριονι και τα συρματοσχοινα μπορεις και να τα παραβλεψεις.Ελαχιστα συστηματα εχω δει να τα φερουν σε επιχειρησιακο επιπεδο. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 08:08:14 μμ »
Συνεχίζεται και αυτό με πολύ αργούς ρυθμούς αν και πιστεύω θα συνεχίσω πιο γρήγορα τώρα. Βάφτηκε όλο το άρμα με το πράσινο 86 της Humbrol με αερογράφο (και αυτό  ::glossa::). θα ακολουθήσουν κάποια ξεθωριάσματα με αερογράφο και μετά θα πέσουν λάδια ζωγραφικής.

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 08:46:47 μμ »
Μαναρι ειναι το ατιμο  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 03, 2015, 12:09:45 μμ »