ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Αερογράφοι & Air Compressors
Badger SOTAR & Krome: ερωτήσεις
nosdio:
Επίσης δεν ξέρω αν έχεις δουλεψει με μπατζερ αλλά είναι διαφορετικοί στη σκανδαλη από τους Iwata like...πιανουν αμέσως για να στο πω πιο απλά..ενα τσικ η βελόνα και βγαίνει χρωμα..ειδικα αυτά τα μοντελα που ρωτας
piaggio250:
--- Παράθεση από: gkontog στις Ιανουαρίου 08, 2015, 10:22:29 πμ ---Παίδες έχω πραγματικά μπερδευτεί με το θέμα με τους Badger... πουθενά στο site του κατασκευαστή (http://www.badgerairbrush.com) δε βρίσκω τον Sotar αλλά ούτε και τον Krome που από όσα έχω καταλάβει είναι ο "διάδοχος" του Sotar. Ξέρει κανείς τι παίζει; Ή ως συνήθως δείχνω την εγκεφαλική μου ανεπάρκεια... :oops:
Επίσης έχει δοκιμάσει κανείς τους παραπάνω αερογράφους με enamel της Humbrol; Πως πάνε, μπουκώνουν, ψεκάζουν ομαλά; Ερωτώ γιατί ο Graphotec που έχω μάλλον πάει για απόσυρση και τις επιδόσεις του με τα συγκεκριμένα χρώματα δεν τις έχω καταφέρει ούτε με τον Infinity αλλά ούτε και με τον Iwata HP-C. Εντάξει, είναι και η γνωστή κουλαμάρα, αλλά αν τον αντικαταστήσω θα ήθελα κάτι δοκιμασμένο.
Τώρα για να πω την πλήρη αλήθεια, τέλεια συμπεριφορά με τα enamel της Humbrol είχαν και οι Fengda DB-183K και BD-130, κινεζικής κατασκευής και προέλευσης αλλά δεν τους βλέπω να βγάζουν ούτε το 1/3 της διάρκειας ζωής του Graphotec, ούτε και αγοράστηκαν με τέτοιες παραμέτρους κατά νου.
Και τώρα μπορείτε να μου ορμήξετε όλοι οι κινεζοφάγοι ::glossa::
--- Τέλος παράθεσης ---
Φίλε gkontog σύμφωνα με αυτό το site https://sites.google.com/site/donsairbrushtips/badger-sotar ο sotar κατασκευάστηκε από την badger για να ανταγωνιστεί τον custom micron και κυκλοφόρησε, όπως λέει στο site ανεξάρτητα από τους badger και χωρίς το λογότυπο τους, κάτι σαν την Toyota και την Lexus για να δηλώσει προφανώς το ότι απευθύνεται σε αρτίστες όπως ο micron και να τον ξεχωρίσει από την υπόλοιπη σειρά(που απευθύνεται σε χομπίστες) σαν κάτι το ξεχωριστό. Γιώργος. ::salut::
nosdio:
State Of The Art Results....αχαχα...και πέφτει το εμοτικον με τον εμετό...το θέμα και η ουσία είναι ότι βαφει καλά..ολα τα αλλα... :wink:
piaggio250:
--- Παράθεση από: nosdio στις Ιανουαρίου 08, 2015, 05:40:35 μμ ---State Of The Art Results....αχαχα...και πέφτει το εμοτικον με τον εμετό...το θέμα και η ουσία είναι ότι βαφει καλά..ολα τα αλλα... :wink:
--- Τέλος παράθεσης ---
:? :? :?
PanPan:
Γιώργο ο Sotar ψεκάζει σμάλτα της Humbrol. Δεν έχω δοκιμάσει ατόφια αλλά σε αναμίξεις με άλλα σμάλτα για να κάνω ξεθωριάσματα και δεν είχα πρόβλημα!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση